Artikel top billede

(Foto: PR-Foto / Windows)

Microsoft klar med flere nye funktioner til PowerToys

Den nye version af PowerToys er på gaden, og den kommer med nye værktøjer.

Så er den nye version af PowerToys på gaden, og dertil kommer nye funktioner.

Den nyeste udgave af Microsofts gratis sæt af forskellige værktøjer hedder PowerToys 0.64.0. Og den kommer med følgende nye funktioner:

  • Et nyt værktøj ved navn File Locksmith, der hjælper Windows-brugere med at finde processerne ved hjælp af udvalgte filer og låse dem op uden at kræve et tredjepartsværktøj.

  • Et nyt værktøj ved navn Hosts File Editor giver brugeren mulighed for at redigere din værtsfil i en Editor-brugergrænseflade.

  • I Indstillinger er der nu en ny funktion til sikkerhedskopiering og gendannelse af indstillingerne i en bestemt fil.

  • FancyZones-funktionen giver mulighed for at justere standardindstillinger for vandrette eller lodrette skærme for at forbedre oplevelsen.

  • Der bliver tilføjet en advarsel om udfasning af Video Conference Mute i fremtiden, som vil ske ved v0.67.
Det fremgår på PowerToys GitHub-side.

Dertil kommer en række fejlrettelser.

Filelock er ifølge Bleepingcomputer et værktøj, som skal bruges til at håndtere låste filer, der ikke kan slettes eller åbnes, fordi Windows siger, at en anden proces bruger dem. File Locksmith gør det muligt at se, hvilke processer der i øjeblikket bruger de valgte filer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere