Artikel top billede

(Foto: PR-Foto / Windows)

Microsoft klar med flere nye funktioner til PowerToys

Den nye version af PowerToys er på gaden, og den kommer med nye værktøjer.

Så er den nye version af PowerToys på gaden, og dertil kommer nye funktioner.

Den nyeste udgave af Microsofts gratis sæt af forskellige værktøjer hedder PowerToys 0.64.0. Og den kommer med følgende nye funktioner:

  • Et nyt værktøj ved navn File Locksmith, der hjælper Windows-brugere med at finde processerne ved hjælp af udvalgte filer og låse dem op uden at kræve et tredjepartsværktøj.

  • Et nyt værktøj ved navn Hosts File Editor giver brugeren mulighed for at redigere din værtsfil i en Editor-brugergrænseflade.

  • I Indstillinger er der nu en ny funktion til sikkerhedskopiering og gendannelse af indstillingerne i en bestemt fil.

  • FancyZones-funktionen giver mulighed for at justere standardindstillinger for vandrette eller lodrette skærme for at forbedre oplevelsen.

  • Der bliver tilføjet en advarsel om udfasning af Video Conference Mute i fremtiden, som vil ske ved v0.67.
Det fremgår på PowerToys GitHub-side.

Dertil kommer en række fejlrettelser.

Filelock er ifølge Bleepingcomputer et værktøj, som skal bruges til at håndtere låste filer, der ikke kan slettes eller åbnes, fordi Windows siger, at en anden proces bruger dem. File Locksmith gør det muligt at se, hvilke processer der i øjeblikket bruger de valgte filer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere