Artikel top billede

Vi har fundet 10 ledige stillinger som it-arkitekt, som du kan søge lige nu

Er du it-arkitekt og drømmer om et nyt job? Så læs med her.

I denne uge har vi fokus på arkitekter.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Region Midtjylland, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og SCR Freelance.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Semler Gruppen søger Power Platform architect/developer til Semler IT, Brøndby

Kan du designe og udvikle low-code it-løsninger?

Har du erfaring med Power Apps, Power Automate og D365? Motiveres du af at arbejde i korte sprints i tæt samarbejde med et team? Og kan du kommunikere og samarbejde med både forretning og it? Så er du lige den profil vi leder efter til vores afdeling for proces og automatiseringer.

Du kommer til at arbejde i vores proces- og automatiseringsafdeling, som beskæftiger sig med at optimere vores it-landskab og udvikle nye løsninger der reducerer manuelle arbejdsprocesser eller skaber en bedre brugeroplevelse.

Vi er en relativt ny afdeling, som har specialiseret os i at bygge bro mellem forretning og IT og vi består af tre udviklere og en proces-arkitekt, en UX-designer og en data scientist.

Men vi har travlt og mangler flere hænder til at designe, udvikle og implementere løsninger bygget på power platformen.

Læs hele annoncen her.

Leman søger BI-arkitekt Greve

Til Lemans Group IT søger vi en business intelligence-arkitekt som i tæt samarbejde med kollegerne i it, samarbejdspartnere i Leman og eksterne leverandører, skal opbygge og understøtte Lemans BI-platform (Microsoft PowerBI og Reporting Services).

Du vil befinde dig i en central rolle, hvor du medvirker til, at group it leverer gode løsninger i overensstemmelse med Lemans behov og overordnede strategi.

Du vil som BI-arkitekt have en tæt dialog med specielt Finans, men også transportforretningen og dermed agere brobygger mellem disse og group it.

Du skal have erfaring med BI-systemer gerne fra en it-funktion og dermed have basis it-kompetencer. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring fra job som controller, finansanalytiker eller for eksempel har en erhvervsøkonomisk uddannelse som for eksempel HA eller HD.

Læs hele annoncen her.

AK Techotel søger systemadministrator/systemarkitekt med motiverende ledelsesstil, Brøndby

Firmaet er solidt økonomisk funderet i Norden med 37 år i Danmark, og Nordens førende hotelsystem.

Vi er 43 dygtige, positive medarbejdere i Skandinavien, heraf 26 i Danmark. Vi har en super økonomi, positive kunder og en god stemning og løn.

Vi driver desuden for vore hotelkunder et mellemstort virtualiserethostingcenter med cirka 2.000 brugere, og søger til denne afdeling på fire-fem personer en dygtig systemadministrator/arkitekt som daglig motivator for afdelingen.

Jobbet går ud på i samarbejde med resten af teamet at vedligeholde, optimere og udvide vores nuværende hybrid hostingcenter og cloud-løsning, og yde driftsupport til vores kunder, samt samarbejde med dine kolleger i it-afdelingen i Sverige og tilsvarende roller i Norge og Irland.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger løsningsarkitekt, Aarhus

Har du lyst til at være løsningsarkitekt i en gruppe af engagerede enterprisearkitekter. Du kommer med ind i fremtiden, og skal være med til at digitalisere sundhedsvæsenet endnu mere.

En virksomheds digitale arkitektur er relationen mellem processer, data og it-understøttelse. Den er der altid.

Dit fokus som løsningsarkitekt vil være teknisk og at bidrage til at it-understøttelse, data og datastrømme effektivt understøtter forretningsprocesserne i regionen og patientbehandlingen på hospitalerne.

Du kommer ind i maskinrummet for Region Midtjyllands digitale transformation, og skal bidrage til at sikre, at Region Midtjylland udvikler it-løsninger inden for de rammer som sikkerhedskrav, lovgivning, strategier og ledelsen fastlægger.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger løsningsarkitekt til Skatteforvaltningens eIndkomst og eKapital it-systemer, Frederiksberg

Har du en baggrund som løsningsarkitekt, er du god til at tænke langsigtet og brænder du for at levere it-løsninger, der skaber værdi for danske skatteydere?

Og vil du være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du spiller en central rolle i at skabe et solidt fundament for finansiering af Danmark?

Så er det dig, vi har brug for!

Du bliver ansat i kontoret EEE Systemer og Udvikling 4, hvis formål er at understøtte eIndkomst og eKapital området, der er et af de mest samfundskritiske og komplekse systemområder i staten.

Du indgår i og understøtter fullstack teams, der udvikler nye it-løsninger og har ansvaret for den efterfølgende drift, vedligehold og videreudvikling, som understøtter tredje-partsindberetninger og sagsbehandling, i forhold til skattemæssige indsatser overfor borgere og virksomheder.

Vi arbejder agilt, hvorfor det er en fordel, hvis du har erfaring med SAFerammeværket.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger it-arkitekt til arkitektur og portefølje, Koncern IT, Ringsted

Vil du være med til at designe og udvikle systemlandskabet for fremtidens laboratorieområde i Danmark og understøtte klinikernes arbejde?

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation, vi leverer sikker og effektiv it og digitale løsninger til regionens virksomhedsområder – ansatte, patienter og borgere.

Bliv en del af vores stærke arkitektteam, hvor vi udarbejder strategier, designer systemlandskaber, identificerer nye tekniske løsninger samt rådgiver om forretningsprocesser i Region Sjælland.

Arkitektur og Portefølje består af ni it-arkitekter og et team af forretningskonsulenter, der varetager den daglige kontakt med sygehusene samt en porteføljemanager.

Vi tilbyder en stilling, der spænder bredt og giver masser af udfordringer lige fra mindre analyseopgaver til store implementeringer, der involverer tusindvis af brugere. Arbejdet er typisk en arkitekturanalyse, der udmunder i en arkitekturbeskrivelse med tilhørende anbefalinger inden for et fastlagt scope.

Læs hele annoncen her.

SCR Freelance søger for kunde freelance SW-arkitekt, Midtjylland

Til offentlig instans i Midtjylland søges en erfaren it-arkitekt med flere års erfaring indenfor softwarearkitektur.

Kunden har et ældre system, som skal restruktureres og i den forbindelse har de behov for at få en rådgiver ind, der kan hjælpe med at gennemføre analyse på projektet og sideløbende støtte med erfaring og træning af udviklerne i teamet.

I forløbet skal du lave en behovsafklaring, bryde opgaverne ned og sikre der skabes et stærkt fundament, som kan arbejdes videre på i mange år frem.

Du skal drive processen selv, så det er vigtigt du er selvkørende og finder opgaverne selv.

Kunden tænker ikke det er fuld tid over hele perioden, men der vil være perioder med mange timer og perioder, hvor udviklerne selv arbejder. Der kan være mulighed for en "blød" opstart.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger tværgående it-arkitekter til udviklingshus, Silkeborg eller Lyngby

Vi er et stort udviklingshus på tværs af Silkeborg og Lyngby med 550 medarbejdere. Vi er desuden en af landets største finansielle arbejdspladser og vi har høje ambitioner for fremtiden.

Vi har gjort det let at søge dette job, så du kan nøjes med at sende dit CV.

Vi har brug for dygtige kolleger i vores arkitektur-team. Du kommer til at gøre en forskel sammen med 14 andre arkitekter i forskellige opgaver i hele udviklingsorganisationen ved at sikre, at vores platforme, systemer, data og koncepter kan hænge godt sammen.

Vi arbejder både internt i Arkitektur og er også tilknyttet den øvrige it-organisation, hvor vi bidrager med for eksempelvis reviews, sparring og konkret arkitekturhjælp.

Vi skaber rammerne, standarderne og retningslinjerne og er involveret i mange spændende initiativer, men vi ejer ikke selv forvaltningen af løsningerne.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT ApS søger for Rejsekort & Rejseplan it-arkitekt, Søborg

Er du it-arkitekt, og er du vant til at sætte retningen?

På vegne af Rejsekort & Rejseplan A/S søger Recruit IT en erfaren og ambitiøs it-arkitekt, som kan se sig selv være i centrum for udviklingen af den fremtidige digitale infrastruktur for den kollektive trafik.

Hos Rejsekort & Rejseplan A/S løfter de et vigtigt samfundsansvar, når de hver dag sørger for at gøre rejser med kollektiv trafik lettere for passagererne.

De to hovedprodukter, Rejsekortet og Rejseplanen, er meget synlige, og dermed noget at leve op til som virksomhed.

Flere millioner danskere anvender Rejsekort som primær billetteringsløsning i den kollektive transport, og der er 1,5 millioner daglige søgninger i Rejseplanen.

Nu er tiden kommet til at skabe helt nye løsninger!

Selvom Rejsekort & Rejseplan A/S er en relativt lille virksomhed med lige under 100 ansatte, så har de stor indflydelse på samfundet med de produkter, de vedligeholder og udvikler.

Det betyder også, at it-arkitekturen skal favne mange og brede opgaver.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger Forretningsarkitekt digital frontløber og facilitator, Aarhus

Brænder du for digitalisering, der understøtter og skaber sammenhæng i behandlingen for klinikere, patienter og pårørende? Kan du begå dig i en stor organisation, og har du erfaring med struktureret forretningsanalyse, gerne fra sundhedsområdet?

Vi kan tilbyde en af Danmarks mest spændende stillinger som forretningsarkitekt. Du kommer til at deltage i den digitale transformation af sundhedsvæsenet.

En af dine vigtigste opgaver bliver at lave forretningsanalyser, der viser hvordan it-løsninger hænger sammen og understøtter processer og datastrømme.

Du skal være med til løse sundhedsvæsenets udfordringer i design af nye løsninger til patienterne og personalet på hospitalerne.

Du tænker kreativt og er i stand til at favne en stor kompleksitet.

Vigtigst af alt: du ønsker at være med i et team af holdspillere med forskellig baggrund, hvor engagement, godt humør og tæt samarbejde er i højsædet.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.