Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Microsoft Teams med tekniske problemer: Har udført "en række genstarter" af den ramte infrastruktur

Microsoft rapporterer om problemer med at scanne links via funktionen Safelinks. Microsoft har identificeret problemet med infrastrukturen (Opdateret).

(Opdateret: Microsoft har fundet og løst fejl, meddeler selskabet.)

Tech-giganten Microsoft har meldt om problemer med at åbne links med funktionen Safelinks, som er en funktion i Microsoft Defender 365, som scanner links i blandt andet Teams og mail-tjenester for at undersøge, om der er tale om sikre hjemmesider.

"Vi er ved at undersøge et problem, hvor brugere kan støde på forsinkelser eller fejl ved åbning af links scannet af Safelinks," meddelte tech-giganten.

Microsofts meddelelse kom ud klokken 16:27, men problemet havde været at finde timerne op til på blandt andet Downdetector har der været meldinger.

Problemet ramte også Danmark.

Microsoft igangsatte en undersøgelse af problemet, og tech-giganten har nu løst problemet.

"Vores systemtelemetri indikerer, at en række genstarter udført på den påvirkede infrastruktur har succesfuldt afhjulpet problemet," skriver selskabet nu.

Microsoft havde sidst problemer i torsdags med, at visse brugere ikke kunne logge ind på Microsoft 365. Dette blev også løst.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere