Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Microsoft Teams med tekniske problemer: Har udført "en række genstarter" af den ramte infrastruktur

Microsoft rapporterer om problemer med at scanne links via funktionen Safelinks. Microsoft har identificeret problemet med infrastrukturen (Opdateret).

(Opdateret: Microsoft har fundet og løst fejl, meddeler selskabet.)

Tech-giganten Microsoft har meldt om problemer med at åbne links med funktionen Safelinks, som er en funktion i Microsoft Defender 365, som scanner links i blandt andet Teams og mail-tjenester for at undersøge, om der er tale om sikre hjemmesider.

"Vi er ved at undersøge et problem, hvor brugere kan støde på forsinkelser eller fejl ved åbning af links scannet af Safelinks," meddelte tech-giganten.

Microsofts meddelelse kom ud klokken 16:27, men problemet havde været at finde timerne op til på blandt andet Downdetector har der været meldinger.

Problemet ramte også Danmark.

Microsoft igangsatte en undersøgelse af problemet, og tech-giganten har nu løst problemet.

"Vores systemtelemetri indikerer, at en række genstarter udført på den påvirkede infrastruktur har succesfuldt afhjulpet problemet," skriver selskabet nu.

Microsoft havde sidst problemer i torsdags med, at visse brugere ikke kunne logge ind på Microsoft 365. Dette blev også løst.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere