Artikel top billede

GlobalConnect lukker YouSee og Hiper ind på sit fibernet: Får adgang til 60.000 adresser

Nu rykker YouSee og Hiper - de to tidligere TDC-selskaber - ind på GlobalConnect Privats fibernet, og får dermed adgang til 60.000 danske husstande.

Nu får Nuuday-selskaberne YouSee og Hiper mulighed for at levere lynhurtigt internet og tv til endnu større dele af landet.

Selskbet har nemlig indgået en aftalt med GlobalConnect Privat, det tidligere OneFiber) om at levere over selskabet fibernet.

Det skriver GlobalConnect i en pressemeddelelse.

"Vores ambition er, at alle danske husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Derfor er jeg også glad for, at vi allerede i dag har aftaler med syv af landets største fibernet, hvorigennem vi dækker størstedelen af Danmark. At vi snart også kan tilbyde fleksible tv-løsninger og lynhurtigt internet fra YouSee via GlobalConnect Privats fibernet er endnu et vigtigt skridt på rejsen,” siger Christian Morgan, direktør for YouSee.

Nu tilslutter Nuuday-selskaberne sig ræken af udbydere, der i forvejen leverer internet og tv via GlobalConnects private fibernet, der dækker 60.000 husstande i Danmark.

"Vi har det seneste år indgået samarbejde om at etablere fibernet til mange områder, hvor der generelt er stor efterspørgsel på produkter fra YouSee og Hiper. For os styrker aftalen vores markedsposition og understreger, at vi har den rette vækststrategi. Samtidig – og væsentligst – giver det husstande med fibernet hos os endnu flere valgmuligheder," siger Peter Bredgaard, direktør i GlobalConnect Privat.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere