Artikel top billede

GlobalConnect lukker YouSee og Hiper ind på sit fibernet: Får adgang til 60.000 adresser

Nu rykker YouSee og Hiper - de to tidligere TDC-selskaber - ind på GlobalConnect Privats fibernet, og får dermed adgang til 60.000 danske husstande.

Nu får Nuuday-selskaberne YouSee og Hiper mulighed for at levere lynhurtigt internet og tv til endnu større dele af landet.

Selskbet har nemlig indgået en aftalt med GlobalConnect Privat, det tidligere OneFiber) om at levere over selskabet fibernet.

Det skriver GlobalConnect i en pressemeddelelse.

"Vores ambition er, at alle danske husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Derfor er jeg også glad for, at vi allerede i dag har aftaler med syv af landets største fibernet, hvorigennem vi dækker størstedelen af Danmark. At vi snart også kan tilbyde fleksible tv-løsninger og lynhurtigt internet fra YouSee via GlobalConnect Privats fibernet er endnu et vigtigt skridt på rejsen,” siger Christian Morgan, direktør for YouSee.

Nu tilslutter Nuuday-selskaberne sig ræken af udbydere, der i forvejen leverer internet og tv via GlobalConnects private fibernet, der dækker 60.000 husstande i Danmark.

"Vi har det seneste år indgået samarbejde om at etablere fibernet til mange områder, hvor der generelt er stor efterspørgsel på produkter fra YouSee og Hiper. For os styrker aftalen vores markedsposition og understreger, at vi har den rette vækststrategi. Samtidig – og væsentligst – giver det husstande med fibernet hos os endnu flere valgmuligheder," siger Peter Bredgaard, direktør i GlobalConnect Privat.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere