Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: unsplash)

10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Skal der ske noget nyt i din karriere? Så bør du læse med her, hvor vi har fundet 10 ledige stillinger hos spændende arbejdspladser som Danske Spil, Jysk og Pharma Nord.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som JYSK, Danske Spil og Pharma Nord.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Danske Spil søger product owner med teknisk nys­ger­rig­hed, Brøndby

For at lykkes i jobbet som Product Owner, skal du være en god kommunikatør, der kan kommunikere med både forretningsfolk, projektledere og infrastruktur- og softwareudviklere.

Heraf kommer den tekniske nysgerrighed i spil, da dialogerne oftest tager udgangspunkt i de tekniske løsninger.

Du balancerer mellem forretningens ønsker til nyudvikling, behov for forbedringer i vores tekniske setup samt mere driftsorienterede opgaver, der kommer fra kollegaer i teamet og it.

Prioriteringen af disse opgaver sker med fokus på forretningsværdien i vores services samt behovet for at have en udviklingsplatform, der er tidssvarende.

Det er særligt vigtigt, at du kan sætte kvalitet og den gode løsning i fokus, og at du er i stand til at omsætte forretningsmæssige behov og it-arkitekturens krav til it-løsninger med høj kvalitet.

Læs hele annoncen her.

Process Factory søger DevSecOps spe­ci­a­list, København

Vil du være med til at fremtidssikre digitale processer? Bliv DevSecOps specialist hos Process Factory.

Er du udvikler med en stærk interesse indenfor it-sikkerhed og evt. erfaring med DevSecOps/DevOps?

Ønsker du at udfordre dig selv i et job med faglige udfordringer, indflydelse, og godt samarbejdsklima? Så er denne stilling til dig.

Som Process Factorys nye DevSecOps specialist får du rig lejlighed til at prøve din tekniske viden af inden for de nyeste teknologier.

Du behøver ikke kunne det hele fra starten – brænder du derimod for området, så er det her muligheden for at udvikle dit fulde potentiale samtidigt med, at du udvikler virksomhedens potentiale.

Du bliver en del af et stærkt team og vil sammen med vores DevOps-Lead og compliance-ansvarlige fastlægge og implementere strategien for sikkerhed og drift af vores kundeløsninger.

Læs hele annoncen her.

LB Forsikring søger af­de­lings­chef for Tooling & Au­to­ma­tion, København

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv.

Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans. Du bliver en del af et medlemsejet fællesskab, hvor vi er der for hinanden. Vi deler også målet om at gøre forsikring overflødig.

Som afdelingschef for Tooling & Automation er du en del af lederteamet i IT Teknologi & Infrastruktur. Afdelingen består af 22 kollegaer og består af tre teams.

Vi ønsker, at du trives og skaber resultater i LB. Derfor ser vi på, om dine faglige og personlige forudsætninger møder de forventninger, din leder har til dig.

Forudsætningerne er bl.a. en videregående uddannelse inden for informatik, softwareudvikling eller et lignende område, som giver dig en analytisk og strategisk tilgang til opgaverne og en solid erfaring inden for DevOps og softwareudvikling, herunder praktisk erfaring med automatisering, konfigurationsstyring og cloud-teknologier.

Læs hele annoncen her.

JYSK søger developer, Analytics Platform, Brabrand

As a Developer working on our Analytics Platform, you will play a central role in our agile product team, providing an IT-governed platform for self-service Advanced Analytics, empowering BI super users, data scientists and data analysts to discover, explore and analyze relevant data with the goal to support internal processes, agile business innovation and data driven decision making.

You will be working with both data engineering and system development by designing, developing and supporting features in the Analytics Platform, making it possible for our business users to access relevant data and translate it into insights.

You will be focused on the production readiness of both the features, the data and things like formats, resilience, scaling, and security.

Læs hele annoncen her.

Pharma Nord søger online marketing-spe­ci­a­list, Vejle

Can you convert data into optimized landing pages and successful campaigns on Google and Amazon?

Join Pharma Nord’s Web department and get the opportunity to use your digital marketing skills in a dynamic team that runs more than 100 websites and webshops in over 20 countries.

You will be part of the continuous process to improve campaigns and landing pages through data driven optimization.

Working closely with your colleagues in the Web department, you will develop, execute, and monitor marketing campaigns across a variety of channels in order to ensure we strengthen our position on digital platforms and generate customer leads.

You are curious and creative by nature, have an interest in communication and working dynamically with content creation. Furthermore, you are data driven, an excellent collaborator, and able to positively engage with colleagues across departments with an inclusive and motivating approach.

Læs hele annoncen her.

TV 2 søger it in­fra­struc­tu­re spe­ci­a­list – Windows miljøer, Odense

Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads i et rigtig godt team og have en sund work-life balance?

Synes du også, at infrastruktur er det mest spændende? Kan du samtidig lide at finde ud af, til hvad og hvordan dine løsninger skal bruges, så har vi det helt rigtige job til dig.

I TV 2 kommer du ind i en virksomhed med en helt særlig puls og dynamik.

Vi bringer verden til danskerne live, og det stiller store krav til netop vores infrastruktur og ikke mindst sikkerheden på denne. Det er her, du kommer på banen.

Din opgave bliver lige så stor og spændende som din impact.

Du udfolder dine evner i et meget velfungerende team, hvor vi interesserer os for hinanden og derfor også har interesse i at støtte hinanden. Stor fleksibilitet og sund balance mellem arbejde og fritid er derudover en selvfølgelighed hos os.

Læs hele annoncen her.

Timengo DPG søger sælger, Ballerup

Hos os er du en del af helheden. Salgsteamet arbejder tæt sammen med serviceteamet, produktudvikling, resellere og kunder, og alle deltager i vores fælles mission;

At levere Danmarks bedste og mest effektive sikker post løsning!

Som medarbejder hos os bliver du desuden en del af et af Danmarks førende konsulenthuse inden for salg, leverance af cloud, sikkerhed og drift på Microsoft platformen, idet vi bor på samme lokalitet som timengo a/s.

Du skal som vores nye salgskollega udover salg, sikre opfølgning i forbindelse med nye kundesager og sammen med teamet, sikre at vores kunder får sublim service.

Du trives i et omskifteligt miljø, med mange bolde i luften og med en bred kontaktflade.

Du er drevet af at nå dine mål, sikkert og effektivt, og kan samtidigt opbygge positive samarbejdsrelationer til dine kollegaer og kunder.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger engageret og mo­ti­ve­ren­de kon­tor­chef til softwa­re­ud­vik­lings­team, Frederiksberg

Brænder du for ledelse af specialister og softwareudvikling? Vil du være en del af et softwareudviklingsmiljø hos et af Danmarks største it-udviklingshuse, der løser nogle af de mest spændende og komplekse projekter i Skatteforvaltningen?

Så er du måske vores nye kontorchef i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Du vil stå i spidsen for et tværfagligt team af softwareudviklere, productowners, scrummasters, testere, domæne-arkitekter og forretningskonsulenter.

Kontoret arbejder efter de agile principper og med en devops-tilgang, og du får således ansvaret får både udvikling af nye produkter, samt drift og videreudvikling af eksisterende produkter indenfor moms-området.

Det forudsætter udover et tæt tværfagligt samarbejde i teamet, også tæt sammenspil med fagområdet (kunden), interessenter internt i styrelsen og den øvrige koncern i Skatteministeriet samt med eksterne leverandører.

Læs hele annoncen her.

Zeppelin Danmark søger IT on-site support engineer, Brøndby, Skovlunde

Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner og motorer til skibsbranchen.

Som On-site Support Engineer vil du have medansvar for drift- og supportopgaver samt brugeradministration for cirka 300 brugere fordelt i hele landet

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har erfaring med on-site support, er serviceminded af natur, selvkørende og struktureret, samt arbejder godt trods en uforudsigelig hverdag.

Det er afgørende, at du forstår vigtigheden af at være tilgængelig.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et selvstændigt arbejde med mulighed for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed, hvor kvalitet, udvikling og vækst er i fokus.

Du vil få et selvstændigt arbejde i et uformelt arbejdsmiljø og blive en del af en travl hverdag med kompetente, engagerede og hjælpsomme kollegaer.

Læs hele annoncen her.

My Instore Radio søger SQL software developer, Billund eller remote

Are you a software developer with several years of SQL experience, who gets motivated by being a key person for the technical backend part of our products?

Do you want to join a small team of dedicated colleagues who have high standards for both software development and user-friendliness?

Have you got a sharp eye for details and the ability to deliver great results even when the deadline is tight?

As a software developer at My Instore Radio, you will get the chance to work in a professional environment with like-minded individuals that have a passion for their tech, the ability to make a difference, and a mindset in which the customer and the user experience are always in focus.

We offer a friendly, laid-back working environment with ample opportunity to grow and gain new skills within the field.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.