Artikel top billede

(Foto: Haithem Ferdi/Unsplash)

Spotify hæver prisen i Danmark

Spotify skruer op for priserne på flere markeder (Opdateret).

(Opdateret med info om danske prisstigninger.)

Musiktjenesten Spotify vil hæve prisen på et premium-abonnement.

I Danmark kostede et premiumabonnement 99 kroner om måneden. Mandag eftermiddag fremgår det, at abonnementet er steget til 109 kroner, skriver Ritzau.

Kunder vil modtage en mail om stigningerne, skriver nyhedsbureauet.

Alle fire abonnementstyper stiger mellem 10 og 30 kroner i Danmark.

I USA stiger prisen med en dollar om måneden, hvilket svarer til 6,9 kroner i skrivende stund.

Reuters har forsøgt at få en kommentar fra Spotify uden held.

Det er dog ikke en overraskelse, at den svenske musiktjeneste vil hæve priserne. Det blev allerede meldt ud i maj måned.

"Vi vil gerne hæve priserne i 2023," lød det fra CEO Daniel Ek ifølge Yahoo Finance.

Den endelige beslutning vil dog i høj grad afhænge af igangværende forhandlinger med parter i musikindustrien som pladeselskab.

Sidste år hævede Spotify prisen i 46 markeder, og fortsatte med at gå frem på trods af stigningen, fremgår det. Timingen skal dog være rigtig, lyder det.

"Når timingen er rigtig, vil vi hæve den, og den prisstigning vil falde godt, fordi vi leverer en masse værdi for vores kunder," tilføjede Daniel Ek.

I første kvartal annoncerede Spotify 515 millioner månedlige aktive brugere, hvilket overgik forventningerne på 502 millioner – hvoraf 210 millioner var premium-abonnenter, hvor forventningerne var på 207 millioner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere