Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Her er 10 friske it-stillinger, som du kan søge netop nu

Skal der ske noget nyt i dit arbejdsliv? Så læs med her, hvor vi har fundet 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Saab Danmark, Itm8 og Politiet.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

MedCom søger it-drifts- og udviklingskonsulent, Odense M

It-drifts- og udviklingskonsulent søges til MedComs systemforvaltningsteam pr. 1. februar 2024.

Har du interesse for it-drift, udvikling og sikkerhed? Og ønsker du at blive en del af et fagligt stærkt team og en organisation, der er bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen? Så er du måske vores nye kollega!

Til gengæld får du et fleksibelt job med mulighed for at udvikle dine arbejdsopgaver over tid – alt efter ønske og behov.

Du bliver en del af systemforvaltningsteamet, som består af otte medarbejdere, der sammen har ansvaret for system- og sikkerhedsforvaltning af tre fællesoffentlige it-infrastrukturer: SDN (Sundhedsdatanettet), VDX (Videoknudepunktet) og KIH (Hjemmemonitoreringsdatabase).

Som it-drifts- og udviklingskonsulent skal du primært arbejde med SDN – men du vil også få opgaver inden for den øvrige opgaveportefølje i teamet.

Læs hele annoncen her.

Danoffice IT søger head of AI & Cloud, Professional Services, Ballerup

AI & Cloud-teamet er ét af vores seks konsulentteams i afdelingen for professional services. Du får altså fem kompetente kolleger i en tilsvarende rolle, men med andre fagområder, at sparre med.

Professional services udgør 60 af vores i alt cirka 100 konsulenter. Herfra leverer vi forretningskritiske løsninger, tilpasset vores kunders behov.

I Danmark har vi lokationer i Ballerup, Hinnerup og Svendborg. Vores konsulenter er primært tilknyttet kontorerne i Ballerup eller Hinnerup – ligesom dig – og ellers er de på besøg hos vores kunder.

I alt bliver du en del af en virksomhed i vækst med mere end 300 nye kolleger, der alle glæder sig til at tage imod dig.

Du bliver ansvarlig for at udvikle AI & cloud-området, lede vores dygtige konsulenter og arbejde tæt sammen med vores kunder og salgsafdelingen for at levere de løsninger, der opfylder kundernes behov.

Læs hele annoncen her.

Saab Danmark søger system engineer Sønderborg

Do you want to work in a company that develops systems to help keep people and society safe?

If you are motivated to work with digital and analogue communication systems within defense projects, you might be one of our new colleagues in the System Engineering team.

Our team is involved in managing the requirements and establishing design and verification of satellite communications systems for both civil and military customers.

As System Engineer, you will be responsible for the technical part of projects. Based on customer requirements and best practices, you will work with different technologies and plan the system design in close cooperation with other System Engineers, Project Managers and other stakeholders.

Læs hele annoncen her.

2do IT, ERP & Web Solutions søger ERP-konsulenter – få selvstændigt ansvar i en succesrig IT-virksomhed, Kalundborg & Rødovre

Kan du også bedst lide, når du selv fører en kundecase helt til ende? Når du leverer en løsning, du er stolt af, og som har forbedret dine kunders forretningsgange?

Det er noget af det, du får mulighed for hos 2do. Hvis du også sætter pris på friheden til selv at styre din tid, samtidig med at du altid har kolleger, som bakker op, så er du bestemt landet det rigtige sted.

Kort fortalt hjælper du dine kunder med at skræddersy deres forretningsgange og skabe struktur i ERP-systemer, hvor Uniconta er vores hovedprodukt. Din kundeportefølje er bred og tæller små og mellemstore virksomheder på Sjælland inden for mange forskellige brancher.

Du har oftest flere projekter i gang løbende. Men det varierer, og den ene måned har du måske 5-10 mindre projekter, som du selv styrer, og den næste har du kun et par stykker, fordi du sammen med en kollega har gang i en større case.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger Linux operations engineer, Aalborg eller København

Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux operations engineer til en af vores operations-afdelinger, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende IT-løsninger.

Som vores nye operations engineer vil du blive en del af Netcompany Operations, som er en driftsafdeling, der står for alt fra applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre.

Her vil du indgå i et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse enterprise Linux-løsninger.

Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

Læs hele annoncen her.

HOFOR søger Digital udviklingskoordinator, København

Kan du binde forretning og digitalisering sammen, og har du et solidt struktur- og procesgen, der sikrer, at forretningen får deres leverancer til aftalt tid og kvalitet?

Hvis du godt kan tænke dig at arbejde med innovative digitale løsninger inden for energi og grøn omstilling – og samtidigt gerne spille en vigtig rolle i at sikre stabil drift og mindre udvikling i tæt samarbejde med gode kolleger, så er rollen som udviklingskoordinator måske lige noget for dig.

I rollen som udviklingskoordinator kommer du til at bidrage til vedligeholdelsen og prioriteringen af backlogs på tværs af forskellige kørende platforme i forretningen.

Det betyder, at du sammen med forretningen, spiller en central rolle i videreudviklingen og driften af strategisk vigtige systemer.

Du vil derfor få en varieret arbejdsdag i krydsfeltet mellem digitalisering, forretningen og eksterne samarbejdspartnere – ligesom du vil have et naturlig fagligt fællesskab med vores anden udviklingskoordinator.

Læs hele annoncen her.

itm8 søger Microsoft Power BI-udvikler, Viby J. eller Herning

Rollen som Power BI-udvikler omfatter alle aspekter fra analyse, specificering, implementering og test til den endelige Power BI-rapport overleveres til drift.

Vi er i gang med at løfte vores nuværende OnPrem setup op i Azure i et meta-data drevet Delta Lakehouse. Data udstilles til kollegaer/kunder via Power BI.

Du vil indgå i vores lille team af Power BI-udviklere, der primært holder til i Viby. Teamet har ansvar for dataplatformen og de centrale rapporter, der anvendes bredt i organisationen.

Du vil også dog også have en tæt dialog med kollegaer, der sidder decentralt i vores datterselskaber.

Det er vigtigt, at du udover at arbejde med Power BI også har lyst til at lære forretningen at kende, da vi har fokus på at skabe løsninger, der gør en forskel for vores kollegaer ude i afdelingerne. Vi har mange systemer, og det at forstå forretningen er en væsentlig del af jobbet.

Læs hele annoncen her.

MAN Energy Solutions søger software developer, København

Are you looking for a job where you can combine your technical skills and high motivation with a team that’s making a real effort towards decarbonizing the shipping industry? Would having lot of flexibility on projects and approaches motivate you?

Can you utilize your technical skills and ideas towards faster delivery and features that will help our customers? Then you might be our new colleague who will support us with microservices and other development tasks, helping us reach our ambitious goals!

We work in agile, non-hierarchical structures on applications and data-driven solutions used across the globe. Solutions that have a big impact on decarbonization and digitalization. Different teams are working closely with domain experts & customers to create valuable solutions. Having end to end ownership starting from concepts from customer problems or ideas within the company and ends with products and services being in use.

Læs hele annoncen her.

ATP søger full-stack developer, Hillerød

Vil du sætte nye standarder for arbejdet med teknologi i den offentlige sektor?

I ATP er vi mere end 500 it-, digitaliserings- og dataspecialister i det område, vi kalder Digital Solutions.

Det er os, der står bag nogle af landets vigtigste systemer, og det er os, der kender systemerne bag ATP allerbedst.

Og her kommer du ind i billedet. For vi søger en Full-Stack Developer til vores New Tech-team, hvor vi ikke alene sætter retningen for, hvor ATP skal hen, når det gælder ny teknologi. Men sætter også nye standarder for, hvad man kan med teknologi i den offentlige sektor.

Vi ved med andre ord, hvad teknologi er i stand til. Derfor vil vi skubbe til den digitale forestillingsevne og understøtte den digitale transformation på vores område.

Læs hele annoncen her.

Politiet søger Data warehouse arkitekter til Rigspolitiets Koncern IT, København

Tænker du i data, og vil du være med til at styrke et mere videns og analysebaseret politi?

Du kan nu få en central rolle, hvor du kommer til at få indsigt i en lang række interessante og udfordrende politifaglige forretningsområder og skal løse data og arkitektur/designer opgaver, der understøtter dansk politi.

Når du arbejder i politiet, vil du have et job, du altid vil være stolt af. Du vil altid glæde dig til i morgen, fordi du i din dagligdag er omgivet af dygtige, entusiastiske og flittige kolleger fra både it og politiet.

Da du arbejder i en stor organisation, er dine muligheder for selvudvikling store, og vi er selvfølgelig fleksible i forhold til, at du kan udvikle dig fagligt samt fastholde den for dig helt rigtige ”work-life balance”.

Og dit arbejde er en vigtig brik i politiets videre arbejde med at optimere brugen af data som et af de væsentligste input i både efterforskning og ledelsesinformation – vi kalder det ”Intelligence Led Policing – ILP”.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu