Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Solen Feyissa/Unsplash)

Google runder skarp milepæl på abonnenter: Vil have flere folk til at betale i fremtiden

Google One har nu over 100 millioner abonnenter, men selskabet vil have flere abonnementsindtægter.

Google har rundet en milepæl.

Techgiganten har nemlig over 100 millioner betalende brugere på tjenesten Google One, som dækker over tilkøb af ekstra lagerplads og backup på Googles kontortjenester som Gmail, Google Docs, Sheets og så videre.

Det blev annonceret i forbindelse med selskabets kvartalsregnskab.

Det skriver Thurrott.

Men det stopper ikke her. Google satser fortsat på at øge antallet af betalende abonnenter med nye løsninger – blandt andet inden for AI.

”Vi har lige krydset 100 millioner Google One-abonnenter! Vi ser frem til at bygge videre på det momentum med vores nye AI Premium Plan, der tilbyder AI-funktioner som Gemini Advanced, plus Gemini i Gmail, Docs + mere kommer snart,” skriver Googles CEO, Sundar Pichai på X.

Lancerede Gemini-betaling

Google har for nylig annonceret et abonnement på Gemini, hvor brugere kan betale 20 dollar om måneden for at få forbedret kapacitet.

Med abonnementet følger også to terabyte cloud-lagerplads, der normalt koster 9.99 dollar om måneden, og de vil også snart få adgang til Gemini i Gmail og Googles produktivitetssuite.

'Pakketilbuddet' skal ses som Googles modsvar til Microsoft og OpenAI, der begge har lanceret betalte abonnementer på chatbots, der koster 20 dollar om måneden.

Gemini Advanced er tilgængeligt på engelsk i 150 lande fra torsdag.