TDC-tilbud til erhvervslivet: Drop faste telefoner

TDC går i hælene på Sonofon og tilbyder nu danske virksomheder helt at droppe fastnettelefoner til fordel for mobiltelefoner. Lokkemidlet er et virtuelt omstillingsbord, der viser mobiltelefonernes status.

Barcelona: I samarbejde med det danske it-firma Speakanet vil TDC satse stærkere på at få danske virksomheder til at droppe de faste linjer for i stedet at udstyre alle medarbejdere med en mobiltelefon.

Det fortalte Speakanets salgschef Olaf Grønvaldt på mobilmessen 3GSM i Barcelona, hvor firmaet havde en stand for at vise sin virtuelle telefoncentral frem for verdens mobilselskaber.

Både Sonofon og Telia benytter sig i forvejen af Speakanets produkter i Danmark, men hos TDC understøttes nu både 2G- og 3G-telefoner.

Virtuelt omstillingsbord

Speakanets software inkluderer et pc-baseret virtuelt omstillingsbord, der giver overblik over alle medarbejdere med en mobiltelefon i firmaet.

Systemet er integreret med mobilselskabernes netværk, så det er muligt at se, hvor længe en samtale har været i gang, om mobiltelefonen er slukket eller om medarbejderen roamer på et udenlandsk mobilnetværk.

Systemet er samtidig integreret med kalenderen i Microsoft Outlook.

Fordi systemet er pc-baseret, kan det hurtigt gives videre fra en medarbejder til en anden, uden at personen skal skifte plads.

Den nye totalløsning fra TDC – med navnet PC Omstillingsbord Plus - betyder, at en virksomhed ikke behøver have sit eget telefonomstillingsanlæg, PBX.

Farvel til fastnet

Det nye produkt giver umiddelbart mange af de samme fordele som IP-telefoni, men TDC afviser at pege på en af teknologierne som den bedste løsning.

- Begge løsninger har deres berettigelse, men for virksomheder, som vil være helt mobile, er det her den rette løsning. Du undgår at betale for en PBX og for fastnettelefoner, så der er en del besparelser, fortæller Jörg van den Berk, underdirektør hos TDC Mobil.

TDC's produkt, som blev relanceret i efteråret, bliver bakket op af en markant salgsindsats igennem både TDC Totalløsninger og TDC's mange mobilcentre.

- Det er ikke, fordi vi prøver at underminere vores fastnetforretning. Det er et ønske fra kunderne, siger Jörg van den Berk.

Speakanet vurderer, at der i dag er 100 mindre og mellemstore danske firmaer, som har valgt at sige farvel til fastnettelefoner.

Uden for Danmark er der seks mobilselskaber, som for tiden tester Speakanets software. Olaf Grønvaldt forventer, at de første internationale løsninger bliver tilbudt kommercielt i løbet af 2006.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere