EDB Gruppen digitaliserer Århus for millioner

Århus Amt har for 20 millioner kroner købt et indkøbs- og logistiksystem fra EDB Gruppen. Den nye løsning bliver central for digitaliseringen af forvaltningen i den kommende Region Midtjylland.

Århus Amt har efter et EU-udbud valgt it-selskabet EDB Gruppen som leverandør af et ny indkøbs- og logistiksystem.

Århus Amt indgår fra første januar 2007 i den kommende Region Midtjylland, hvor den nye løsning får en central rolle i digitaliseringen af forvaltningen.

EDB Gruppen er ifølge Århus Amt valgt efter et EU-udbud og kontrakten har en værdi af 19,5 millioner kroner.

E-ordrer på vej

EDB Gruppen står i forvejen bag amtets økonomisystem, som fortsætter i den nye Region Midtjylland og som kommer til at spille sammen med det nye indkøbs- og logistiksystem.

- Den investering, som Århus Amt nu foretager, er gearet til de udfordringer, som følger med, når Region Midtjylland bliver en realitet første januar 2007, udtaler konstitueret amtsdirektør i Århus Amt, Poul Heise, i en pressemeddelelse.

Købet af den nye løsning ligger i forlængelse af amtets vision om elektronisk at få kædet alle økonomiske processer sammen i et forsøg på at opnå en større effektivitet i opgaverne.

Den nye løsning spiller således sammen med amtets system til håndtering af e-fakturaer og afstemmes med det offentliges standarder for e-ordrer, der er på vej fra Økonomistyrelsen.

Indkøbs- og logistiksystemet fra EDB Gruppen får cirka 5.000 brugere. Den kommende Region Midtjylland forventes at få et årligt indkøbsvolumen på op mod otte milliarder kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere