Microsoft viser FrontPage-afløser for professionelle

Microsoft har frigivet den første demo-version af selskabets afløser for FrontPage til det professionelle web-marked: Expression Web Designer.

Softwaregiganten Microsoft har frigivet den første demonstrationsudgave af selskabets nye værktøj til webdesign, Expression Web Designer, der skal afløse FrontPage.

Først og fremmest er Expression Web Designer dog en del af Microsofts svar på konkurrenten Adobes dominerende position på markedet for grafik- og designprogrammer.

Med opkøbet af Macromedia sidste år sikrede Adobe sig nemlig programmet Dreamweaver.

Microsoft har nu frigivet Expression Web Designer som et såkaldt Community Technology Preview, som senere vil blive fulgt af versioner af de øvrige Expression-programmer fra Microsoft: Expression Interactive Designer og Expression Graphic Designer.

Førstnævnte er Microsofts svar på Adobes Flash, mens Expression Graphic Designer kombinerer funktioner, man hos Adobe finder i Photoshop og Illustrator.

Softwaregiganten understreger, at der er tale om et helt nyudviklet produkt, selv om Expression Web Designer kommer til at træde ind på FrontPages plads i Microsofts produktserie.

- Dette produkt er blevet opbygget helt fra grunden, så det følger moderne webstandarder. Det er rart at kunne træde tilbage og bygge en helt ny motor uden at skulle lappe, bøje eller skrue på et eksisterende værktøj, siger produktchef Wayne Smith fra Microsoft.

FrontPage sendes i stedet på pension og afløses for det professionelle markeds vedkommende af Expression Web Designer og i Office-pakken af SharePoint Designer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.