Rygter: Microsoft på vej med Zune-telefon

Rygter vil vide, at Microsoft er ved at gøre klar til at udfordre Apples kommende iPhone. Microsoft er nemlig måske på vej med en musikafspillende mobiltelefon.

Microsofts er måske ved at gøre klar til at udfordre Apple.

Angiveligt har en række topchefer fra selskabet mødtes for at for at lægge de sidste planer for udviklingen af en Microsoft-mobiltelefon, der vil blive solgt under Zune-brandet.

Det skriver den amerikanske gadget-blog ChrunchGear, der er blevet tippet om historien af en ukendt kilde.

Dermed kan Microsoft gøre klar til at følge i konkurrenten Apples fodspor, efter Apple i januar meldte, at virksomheden vil starte med at sælge sit bud på en musikafspillende mobiltelefon, iPhone, til sommer.

På markedet til jul

Rygterne er endnu sparsomme, men CrounchGear mener at vide, at Microsofts Zune-telefon næppe vil have et Windows-interface.

Istedet vil apparatet udnytte en viderudviklet version af det system, der i dag bliver brugt på virksomhedens medieafspiller, Zune.

Med en Xbox 360 bliver det muligt at streame film trådløst til telefonen, der også kan synkronisere med spilkonsollen.

Zune-telefonen vil – ikke overraskende – fungere i tæt samarbejde med Microsofts musikbutik, Zune Marketplace.

Ifølge ChrunchGears kilde planlægger Microsoft en lancering i december 2007, godt et halvt år efter Apples iPhone er sat til at være i hænderne på amerikanske forbrugere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere