NNIT runder en milliard kroner i omsætning

It-selskabet NNIT fremlagde i dag et årsregnskab, der viser en vækst på 14 procent. Dermed runder selskabet for første gang en milliard kroner i omsætning.

Med en omsætning på 1.016 millioner kroner i 2006 rundede it-firmaet NNIT for første gang en milliard kroner. Det er en stigning på 14 procent i forhold til 2005, hvor omsætningen lå på 890 millioner kroner.

Ud over det økonomiske højdespring kan selskabet også se tilbage på en kraftig stigning i antallet af medarbejdere.

250 nye ansigter bidrager til at gøre NNIT til et Danmarks største it-serviceselskaber med i alt 973 medarbejdere.

NNIT's nye administrerende direktør, it-veteranen Per Kogut, har forståeligt nok svært ved at få armene ned.

Han havde dog ikke regnet med, at selskabet rundede milliarden, men det skete lige akkurat på grund af en rigtig god afslutning i fjerde kvartal af 2006.

"Det er en milepæl i NNIT's udvikling. Nu skal vi sætte os nye mål, og i 2007 er vores mål fortsat at have vækstrater på mellem 10 og 15 procent" udtaler han om succesåret.

Står stærkt internationalt

En af hovedforklaringerne på det gode resultat er, at NNIT har indgået en række aftaler med europæiske farmaceutiske virksomheder.

NNIT i har allerede datterselskaber i Kina, Schweiz og Tjekkiet. I øjeblikket planlægger selskabet desuden at etablere sig i USA, oplyser Per Kogut.

Og han forudser, at der er mere i vente for selskabet. Han satser på, at NNIT kan fortsætte væksten inden for selskabets strategiske områder, som blandt andet er "farma" (farmaceutiske virksomheder) og "public" (den offentlige sektor).

"Og så kigger vi selvfølgelig også på, hvordan det ser ud på den internationale scene. Vores kernekompetencer rækker jo til, at vi bør kunne få forretning uden for Danmarks grænser," lyder det fra den administrerende direktør.

Flere medarbejdere på vej

Også medarbejderstaben skal udvides. Direktøren regner med, at antallet af ansatte runder 1.000 og muligvis 1.100 i løbet af 2007.

Og tilsyneladende oplever NNIT ikke de samme vanskeligheder med at skaffe arbejdskraft som resten af it-branchen.

"Faktisk har vi ikke særligt vanskeligt ved det, fordi it er en god arbejdsplads. Og selvfølgelig hænger det også sammen med, at vi har et fantastisk godt brand, både i NNIT og inden for koncernen Novo Nordisk," siger Per Kogut.

"Det tiltrækker mange dygtige medarbejdere og specielt unge medarbejdere," uddyber han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere