Notabene køber dansk firma for 37 millioner

Notabene fortsætter sine millionopkøb og har sat kløerne i endnu et dansk firma. Notabene lægger 37 millioner på bordet for selskabet.

Det danske online-marketing-selskab Notabene har ikke fået stillet sulten med sidste uges 16 millioner kroners-opkøb af usability-selskabet The Milk.

Nu har Notabene indgået en købsaftale med det digitale markedsføringsbureau Cubizz, der lyder på 37,1 millioner kroner.

"Aftalen er betinget af nogle resultater og kan gå 10 millioner kroner op eller ned, hvis vi opnår eller ikke opnår resultaterne," forklarer koncerndirektør Brian Mertz fra Notabene.

Cubizz har en kundeportefølje, der tæller kunder som Peugeot, MT Højgaard, CBB mobil, ASE og Europæiske Rejseforsikring.

Svært at skaffe folk
Han oplyser, at alle medarbejdere fortsætter i samme positioner som nu

"Der er ikke tale om fyringer, for det er jo svært nok at skaffe folk allerede. Vi fletter nogle afdelinger sammen, men Cubizz bliver boende på sin nuværende adresse," fortæller han.

Vil være størst i Skandinavien
Notabenes køb er et led i den strategi om at blive et full service agency, der kan varetage alle kunder med digitale marketing-ønsker.

"Opkøbet af Cubizz skaber et stærkt fundament for vores strategi om at blive et full service bureau på markedet for online markedsføring. Vi er nu i stand til at levere løsninger, der spænder helt fra strategi på digital kommunikation til den efterfølgende eksekvering af strategien," siger Brian Mertz.

Han forklarer, at lignende opkøbsstrategier er påbegyndt i Sverige samt i England, hvor Notabene ifølge Brian Mertz endnu mangler to til tre selskaber i at nå virksomhedens mål.

"Hele formålet er, at vi skal være størst i Skandinavien og England, som er vores markedsplads," forklarer han.

Notabene.net sælger blandt andet løsninger til søgemaskineoptimering og -markedsføring. Selskabet har en egenkapital på 150 millioner kroner og beskæftiger i alt 130 medarbejdere spredt ud på skandinaviske lande samt England.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft slipper splinterny bærbar-kollektion løs: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.