Artikel top billede

Debitel skifter navn - vil væk fra dårligdomme

I et håb om at fjerne fokus fra tidligere tiders dårligdomme skifter Debitel navn til Call Me med øjeblikkelig virkning.

Selv om Debitel har ret til at bruge Debitel-navnet i yderligere et år, vælger selskabet at skifte navnet hurtigst muligt.

Debitel blev købt af TeliaSonera og underlagt Telia Danmark. Ejerskiftet betyder derfor, at Telia må bruge Debitel-navnet til 2009.

Det svensk-finske Telia, der er Nordens største teleselskab, købte sidste år i februar Debitel af det tyske moderselskab for 1,046 milliarder kroner.

Bedre image

”Det her er en rigtig god mulighed for at skifte navn og dermed også bruge navnet til at bane vej for en repositionering af virksomhedens image.

Det er ingen hemmelighed, at vi har fået nogle ridser i lakken og ikke altid har fået positiv omtale i medierne,” siger markedsdirektør Helle Nedergaard.

Ved at skifte navn vil Debitel gradvist distancere sig fra det dårlige image, og give kunderne en positiv oplevelse af virksomheden.

”Vi taler om en målrettet markedsføring over for vores eksisterende og potentielle kunder. Vi går ikke ud med nogen imagekampagne og siger, at vi har ændret os.

Vi vil være ydmyge og lade vores kunder opleve, at vi har ændret os. Og det kommer de til,” pointerer markedsdirektøren, der ikke kan svare på, hvor meget navneskiftet kommer til at koste.

”Vi vil bruge det, der er nødvendigt for det,” nøjes hun med at melde ud.

Genialt navn

Ifølge eget udsagn satte Debitel et af Danmarks bedste reklamebureauer, Bates y&r, på opgaven.

”Navnet Call Me er så godt, at det siger alt omkring telefoni. Det er faktisk det bedste navn, jeg længe har hørt, bortset fra Nokias Connecting People. Det er genialt,” understreger markedsdirektøren.

Samtidig mener hun, at skriften og baggrunden med skotske tern signalerer den dynamik, som Debitel gerne vil vise over for sine kunder.

”Designet er blevet anderledes og forfriskende. Vi tror meget på Call Me og tror, at det baner vejen for os,” siger Helle Nedergaard.

Debitel tager navneskiftet i etaper og har ikke nogen dato for, hvornår selskabet helt slipper Debitel. I en periode vil kunderne opleve navnet Debitel/Call Me.

Debitel/Call me fortsætter som selvstændigt selskab i Telia-koncernen i Danmark. For nylig skiftede også TDC Kabel-TV navn til det engelsksprogede YouSee.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere