Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Her har du fem fede business-bærbare

Den ultimative bærbar skal gerne være lille, let og fuld af power. Men der er efterhånden mange af dem, så vi har på Computerworld sorteret lidt ud i feltet og fundet fem bud på en ordentlig bærbar.

Den skal være stor, men fylde lidt.

Den skal være hurtig, let og virkelig god til at snakke sammen med andre, men helst ikke larme. Og så må den i øvrigt godt se lidt elegant ud, så man kan vise den frem for kollegerne, under møder og i fly og tog.

Markedet for bærbare computere er et af de absolut mest konkurrenceprægede, og som kunde er forventningerne høje.

Der skal gerne komme noget nyt og revolutionerende hele tiden, og selv en dundrende succes giver kun få øjeblikkes ro, før den skal følges op af et endnu større hit.

Det betyder så igen, at førerpositionen overdrages løbende som en stafet, og derfor kan det være lidt svært at danne sig et overblik, og vide hvad det virkelig batter.

Men Computerworld er klar til at assistere, og med denne uvidenskabelige gennemgang bringer vi hermed vores bud på fem bærbare, som kan gøre sig i forretningsverdenen.

Ikke nødvendigvis ens

Markedet byder på rigeligt med muligheder for en bærbar, men for at trimme lidt ud i udvalget, og pejle os ind på de allerbedste maskiner, må der vælges nogle kriterier for en god business-bærbar.

Det siger sig selv, at funktionalitet indenfor spil prioriteres lavt, mens den moderne forretningsmand/-kvinde gerne rejser en del, og derfor er vægt, og evnen til at afspille musik og film på rejsen mere relevant.

For nogle brancher er slidstyrke et krav, for andre en ægte letvægter.

Her skulle gerne være noget for alle, og ellers hører vi selvfølgelig meget gerne fra dig i kommentarerne.

Ingen discount

Lad det være sagt med det samme; dette er ikke en guide til de billigste maskiner.

Kvalitet koster, og udgangspunktet for denne liste har været, at vælge den bedste konfiguration tilgængelig.

Hver især repræsenterer buddene forskellige typer bærbare, men fælles for dem alle er, at de er rigtig gode bud, indenfor deres respektive felt og speciale.

Klassens tykke dreng: HP - Pavilion HDX 9200EO

Den lille og lette: Lenovo - X300

Den hyperfleksible: Dell - Latitude XT Tablet

Den hårdføre: Panasonic – Toughbook CF-30

Den stilede: Apple - Macbook Pro

Hvordan ser din drømmebærbar ud? Skriv dit bud i debat-feltet herunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere