Artikel top billede

Video: Intels ny robot fylder opvaskemaskinen

Video: Se den seneste uges it-højdepunkter: Greenpeace border skib. Internetgigant klar med Wimax i USA. Intel fremviser opvasker-robot. Nyt legetøj fremvist i Tokyo. Gadgets i New York.

Intel fremviser robot Chipfirmaet Intel vil befri robotterne fra fabrikkerne og slippe dem løs hjemme hos folk. Det mål ligger bag en robot, som firmaet fremviste på Intels Reseach Day. En af de befriede robotter er blevet omskolet til at finde kopper, som den kan fylde i opvaskemaskinen.



Greenpeace border skib Aktivister fra den internationale miljøorganisation Greenpeace bordede lørdag et skib i Hongkongs havn. Skibet var ifølge organisationen lastet med tre containere indeholdende elektronikaffald fra USA. Skibet var på vej til Kina. Hongkongs miljømyndigheder tilbageholder nu containerne, og har beordret ejerne til at åbne dem for inspektion.



Internetgigant klar med Wimax i USA Den amerikanske internetnetgigant Sprint er til september klar med Wimax i USA. Løsningen bliver leveret af Clearwire. Løsningen ventes at kunne levere to til fire megabit is sekundet til hver bruger.



Første Applestore i Australien Mens danske kunder af Apples produkter stadig må nøjes med en onlinebutik, kunne Australske købere af firmaets computerudstyr i denne dag besøge den første Applebutik på kontinentet.



Nyt legetøj fremvist i Tokyo I Japans hovedstad Tokyo fremviste en lang række udviklere og firmaer i denne uge det nyeste indenfor højteknologisk legetøj på Tokyo Toy Fair. Var det noget med en humanoide, en videoptager til børn, eller måske et komplet karaoke-anlæg på syv gange syv centimeter?



Gadgets i New York Også New York var der på Digital Downtown fokus på nye aparater. Men her var det gadgets, elektronisk legetøj til voksne det handlede om. En af de fremviste teknologier var trådløs strøm.



Se ugens højdepunkter:

(Video er blevet fjernet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere