Artikel top billede

(Foto: Mads Elkær)

Stein Bagger landet i Danmark

Stein Bagger er netop landet i Københavns Lufthavn.

Den bedrageri-sigtede IT Factory-direktør, Stein Bagger, er netop landet i Københavns Lufthavn med et fly fra amerikanske Delta Airlines.

Det sker, efter han har opholdt sig i USA i omkring to uger, efter han for et par uger siden forsvandt under en luksusferie med venner og sin hustru i Dubai og milliard-forretningen IT Factory blev erklæret konkurs.

Det viste sig senere, at Stein Bagger var rejst til New York, hvor han opsøgte svenskeren Mikael Ljungmann, som han ellers havde hævdet, at han dårligt nok kendte.

Han lånte dernæst Ljungmanns store Audi og kørte tværs over USA for senere at dukke op i Los Angeles på den anden side af USA. Her meldte han sig 6. december til politiet på en station i et belastet kvarter. Han har siden været fængslet.

Nu venter først et møde med advokat Jesper Madsen, der skal forsvare Stein Bagger, og dernæst grundlovsforhør, hvor en dommer skal afgøre, om han skal varetægtsfængsles.

Det regnes for sikkert, at der i de kommende dage venter omfattende afhøringer af Stein Bagger, der har bedyret, at han i de seneste år er blevet truet og afpresset og at han er parat til at tale ud.

Det ventes dog, at politiet i første omgang vil kræve lukkede døre på grund af den store interesse for sagen.

"Vi regner med, at der skal være grundlovsforhør her til formiddag. Men først skal Stein Bagger have lejlighed til at snakke med sin advokat - og vi skal også snakke med ham. En ting er, hvad han har sagt til journalister - en anden ting er, hvad han vil fortælle til politiet," siger Jesper Friederichsen, politiinspektør i Bagmandspolitiet, til Ritzaus.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere