Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Programmering/softwareudvikling

Den absolut mest efterspurgte it-kompetence lige nu er ubetinget SAP.

"Man siger lige nu i branchen, at hvis du har 'SAP' på CV'et, vil du ikke opleve arbejdsløshed," siger Bruce Culbert, direktør for it-konsulent og -rekrutteringsfirmaet iSymmetry Inc.

Fordel med niche

Eksperter indenfor SAP, specielt dem med erfaring med specifikke moduler inden for særlige brancher, tjener gennemsnitligt mere end andre seniorkonsulenter ifølge Bruce Culbert.

Efterspørgslen efter SAP-kompetencer er fortsat helt i top, fordi et voksende antal virksomheder arbejder på at etablere globale ERP-løsninger, forklarer Jill Herrin, direktør for it-rekrutteringsfirmaet JDResources Inc.

Men efterspørgslen efter folk med kompetencer inden for .Net er også høj. Nogle virksomheder, som for bare få år siden satsede på at betale for udvikling af software i .Net og C# i udlandet, har erfaret, at den vej "ikke er produktiv," siger Jill Herrin. De vil nu have den form for udvikling klaret internt.

Ung arbejdskraft

Rich Schappert, it-direktør i hos den amerikanske detailkæde Casey's General Store, siger, at han har opfyldt kædens behov for .Net og SQL server-programmering de sidste fem år ved at rekruttere og træne lokale studerende. Virksomheden, som driver over 1.500 butikker i USA, har flyttet sine Cobol-baserede finansprogrammer over til .Net for at reducere udgifterne til en mainframe.

"Det er også ved at blive svært at finde folk som kender Cobol," siger Rich Schappert.

Tilbage til hovedartiklen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere