Artikel top billede

Martin Bøge Mikkelsen, TrygVesta. Foto: Torben Klint

It-chefens 2009: Martin Bøge Mikkelsen, TrygVesta

It-chefens 2009: Computerworld har spurgt en række it-chefer om, hvad de betragter som de største udfordringer i 2009. Læs her, hvad Martin Bøge Mikkelsen fra TrygVesta lægger mest vægt på.

Hvilket it-projekt var det vigtigste for dig i 2008?

Implementeringen af de danske salgsprocesser i en forbedret version på en ny SOA-platform har fyldt mest hos os. Vi har allerede idéerne i vores system her i Danmark, men vi har skullet overføre og implementere processerne, arkitekturen og tankerne til vores platform i Norge.

Bliver næste år et vækstår, et fladt år eller et år med faldende kurver?

Med den turbulente verden, vi har lige nu, peger det i retning af, at vi it-budget-mæssigt får et fladt år.

Hvilke forandringer planlægger du i din afdeling i det kommende år?

Vi har lanceret en ny organisation i TrygVesta, hvor vi gør den nordisk og endnu mere procesorienteret. Den ny organisation træder i kraft ved årsskiftet, og her handler det blandt andet om at skabe nordisk ensartethed.

Hvilke større investeringer planlægger du?

Vi skal effektivisere, automatisere og realisere vores strategi for proces og it. Vi satser også en del på selvbetjening, fordi vi tror, at kunden vil opfatte det positivt, og det frigør samtidig nogle ressourcer, der kan give en merværdi et andet sted.

Hvor ser du de største vækstmuligheder for din forretning i de kommende år?

Vækstmulighederne er størst på vores nye markeder i Sverige og Finland. Desuden forventer vi, at vi får noget ud af vores e-business, hvor kunderne kan betjene sig selv. De skal have oplevelsen af, at det er nemmere at købe et koncept eller produkt hos os.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere