Artikel top billede

Auktionen over Nortels trådløse netværksaktiviteter har udviklet sig til en veritabel budkrig. Indtil videre er Nokia skudt af banen.

Nokia taber bud-krig over Nortels trådløse netværk

Auktionen over Nortels trådløse infratruktur har taget en ny drejning, efter at Nokias bud blev overtrumfet af en privat kapitalfond.

Den finske mobilgigant Nokia bød indledende 3,5 milliarder danske kroner for Nortels trådløse infrastruktur-forretning i en auktion, der har til formål at sælge den kriseramte producent af netværks-udstyr i små bidder.

Det var ventet, at også andre telefirmaer som Ericsson og Huawei ville byde på Nortels forretning for trådløse netværk, men nu har Nokia imidlertid fået modstand fra en lidt uventet kant.

Køber gerne hele Nortel

Den New York-baserede kapitalfond MatlinPatterson har nemlig ifølge Financial Times afgivet et bud på 3,8 milliarder kroner.

Nokia må altså se sig slået med omkring 300 millioner kroner.

Det er imidlertid ikke første gang, kapitalfonden er på banen. Den har tidligere udtrykt ønske om at købe hele Nortel samlet, og det håb er endnu ikke opgivet.

Bliver købstilbuddet godkendt, forventer MatlinPatterson nemlig er byde på andre dele af firmaet efterhånden som de kommer til salg.

Forleden blev det kendt at unified communications-leverandøren Avaya køber Nortels erhvervsdivision.

Det kan få konsekvenser for nogle af Nortels danske ansatte, lød det fra direktøren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen