Make-up simulator med RFID

I Japan kan kvinderne juble over den seneste teknologiske landvinding: En simulator som sørger for en perfekt make-up takket være RFID-chip.

Ny computerteknologi kan snart gøre det langt lettere for kvinder at beslutte sig for, hvilken make-up de skal tage på – uden selv at teste det på egen hud.

I Japan er der opfundet et system, der egentlig minder om et almindeligt make-up-spejl med lys i begge sider, men der gemmer sig rå computerkraft under overfladen.

Spejlet er i virkeligheden en computerskærm, der via videokamera viser personen, som sidder foran den. Ved at placere forskellige make-up-produkter på bordet bliver de i løbet af et sekund påført det digitale spejlbillede.

På den måde kan kvinderne lure, om det er en god idé at vælge rød læbestift eller sort øjenskygge.

Systemet fungerer ved, at make-up-produkterne har RFID-chip indenbords, og de bliver aflæst, når de placeres på bordet. Herefter sendes data videre til computeren, som manipulerer det ind i det digitale spejlbillede.

Computeren kan herefter anbefale matchende øjenskygge, eyeliner og andre make-up produkter, som illustreres på brugerens eget spejlbillede. Anbefalingerne kan printes ud, og hele den virtuelle forvandlingsproces kan også gemmes som videofil.

Det er japanske NTT Communications, Digital Fashion og butikskæden Seijo, som står bag det innovative projekt. Systemet vil blive testet de kommende måneder i en af Seijos butikker i Tokyo.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.