Make-up simulator med RFID

I Japan kan kvinderne juble over den seneste teknologiske landvinding: En simulator som sørger for en perfekt make-up takket være RFID-chip.

Ny computerteknologi kan snart gøre det langt lettere for kvinder at beslutte sig for, hvilken make-up de skal tage på – uden selv at teste det på egen hud.

I Japan er der opfundet et system, der egentlig minder om et almindeligt make-up-spejl med lys i begge sider, men der gemmer sig rå computerkraft under overfladen.

Spejlet er i virkeligheden en computerskærm, der via videokamera viser personen, som sidder foran den. Ved at placere forskellige make-up-produkter på bordet bliver de i løbet af et sekund påført det digitale spejlbillede.

På den måde kan kvinderne lure, om det er en god idé at vælge rød læbestift eller sort øjenskygge.

Systemet fungerer ved, at make-up-produkterne har RFID-chip indenbords, og de bliver aflæst, når de placeres på bordet. Herefter sendes data videre til computeren, som manipulerer det ind i det digitale spejlbillede.

Computeren kan herefter anbefale matchende øjenskygge, eyeliner og andre make-up produkter, som illustreres på brugerens eget spejlbillede. Anbefalingerne kan printes ud, og hele den virtuelle forvandlingsproces kan også gemmes som videofil.

Det er japanske NTT Communications, Digital Fashion og butikskæden Seijo, som står bag det innovative projekt. Systemet vil blive testet de kommende måneder i en af Seijos butikker i Tokyo.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere