Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Gadgets får VM-feber

Sommerens VM nærmer sig, og det kan ses på antallet af elektronikprodukter, som får en helt særlig fodboldindpakning. Alt lige fra MP3-afspilleren til den bærbare computer fås i nye udgaver.

Til juni fløjtes der op til sommerens VM-slutrunde i Tyskland, og elektronikproducenterne er allerede ved at gøres deres nyeste produkter klar på sidelinjen.

De har i denne særlige anledning fået mere eller mindre fantasifulde fodboldindpakninger, som skal gøre dem til topscorere ude i butikkerne.

Matsunichi har produceret MP3-afspilleren med det lidt tvivlsomme navn: Libero. Ud over at være en position man kan spille på fodboldbanen, så er Libero også kendt som navnet på en international producent af bleer.

MP3-afspilleren er ellers fikst pakket ind i en minifodbold, og den har en kapacitet på op mod en gigabyte. Batteriet holder til ti timer, og der kan også lyttes til radioprogrammer, hvis ens MP3-filer er for kedelige, og man hellere vil høre Sport på 3'eren.

MP3-afspilleren blegner dog ganske betragteligt i forhold til Toshiba Dynabook, der kommer i en særlig 2006 FIFA World Cup Limited Edition. Her er coveret udført guld, og VM-pokalen er indgraveret på den bærbare.

Ifølge I4u.com er computeren kun produceret i 600 eksemplarer, og den vil fra den 26. maj udelukkende blive solgt fra Toshibas japanske onlinebutik. Det er endnu ikke oplyst, hvad den kommer til at koste.

MP3-afspilleren og den bærbare computer fra Toshiba bliver langt fra de sidste produkter, vi kommer til at se pakket ind i fodbold-lir. Spørgsmålet er, hvad der dukker op næste gang?

Philips har allerede givet sit bud på en VM-gadget: Det er en universalfjernbetjening med øloplukker og knapper formet som en holdopstilling. Læs mere om den her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere