Klap tastaturet op

Trådløst tastatur, der både virker til mobiltelefon, lommecomputer og pc. Hvis man altså kan leve uden æ, ø og å.

Klap tastaturet op

Det her er ret smart. Et udklappeligt tastatur i næsten fuld størrelse med Bluetooth kommunikation. Dermed bliver det let at taste større mængder tekst ind i en mobiltelefon eller lommecomputer.

Tastaturet er kompatibelt med Pocket PC enheder, PalmOne Treo650, T2 og T3, Symbian Series 60 telefoner, MacOS X og Windows XP. Alle enheder skal have indbygget Bluetooth eller have et Bluetooth indstikskort for at kunne bruges.

Desuden skal der installeres den driver, som er nødvendig for at kunne anvende tastaturet. Og Bluetooth kommunikationen betyder, at det er nemt at placere tastaturet optimalt. Det kan ellers godt være svært ved infrarød kommunikation.

Uheldigvis er glæden over at have et universelt tastatur kortvarig her i landet. Det er nemlig mere end almindelig komplicereret at få de danske specialtegn frem. Et “å” dannes for eksempel ved hjælp af tastekombinationen ctrl venstre funktionstast w + a. Og det bliver man altså hurtigt træt af.

Men kan man leve med at skulle foretage en søg og erstat for at erstatte for eksempel alle aa’er med å’er i større tekster, er tastaturet glimrende.
Der er mulighed for to former for tilslutning, nemlig med eller uden kryptering.

Det er fint, at Think Ouside har tænkt på mulighed for at kryptere kommunikationen med tastaturet, hvilket gør det brugbart i offentlige miljøer.
Det betyder også, at man skal genskabe forbindelsen til tastaturet manuelt, hvis lommecomputer eller telefon lukkes ned.

Det er sikkerhedsmæssigt fornuftigt, men ret irriterende i praksis, hvor bare en kort kaffepause betyder, at ens Pocket PC’s strømstyring har fået den til at lukke ned. I brug er tastaturet kompakt, men samtidig absolut brugbart til indtastning af større mængder af tekst.

Denne anmeldelse er for eksempel skrevet på tastaturet, hvilket er gået fint med forbehold for de danske tegn.
Vi kunne nu ønske os, at Think Outside havde forsynet tastaturet med et par ekstra gummidutter, så det blev helt lydløst.

Nu rammer den ene halvdel af tastaturet dets ramme for hvert tasteanslag. Men alt i alt er designet dog godt, og tastaturets størrelse gør, at man med dette og en lommecomputer i mange tilfælde kan erstatte en bærbar computer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere