WiFi-gadget til online-freaks

Nu kan du trygt begive dig ud i den virkelige verden uden at slippe forbindelsen til onlinevennerne. Sonys nye WiFi-gadget understøtter Skype, chatprogrammer og kan surfe på nettet.

Mylo er en ny WiFi-gadget fra Sony, og navnet står for "My Life Online".

Den lille gadget er især målrettet unge mennesker, der kommunikerer livligt på nettet med vennerne og ikke er meget for at slippe forbindelsen alt for længe ad gangen.

Med Mylo kan chatten eller IP-telefoni-samtalen fortsætte, selv om man ikke lige sidder på pinden foran computeren.

Det foregår via Mylos 2,4 tommer store TFT-skærm og ved hjælp af et QWERTY-tastatur, der er gemt under overfladen.

Et smart træk fra Sony er, at den lille gadget allerede er sat til at virke med populære chatprogrammer som Yahoo Messenger, Google Talk og ikke mindst IP-telefoniprogrammet Skype.

På den måde skal man blot finde en trådløs internetforbindelse, og så er der hul i gennem til ens venner.

Mylo kan også bruges til at surfe på nettet og checke mail, og det sker med den indbyggede Opera-browser.

Sonys gadget er udstyret med en gigabyte ram - men kan udvides til fire gigabyte - og hukommelsen kan bruges til at gemme billeder og musiknumre.

Ifølge Sony vejer Mylo 150 gram, og batterilevetiden er 45 timer, hvis den bruge til at afspille musik, otte timer, hvis den skal vise video og 3,5 timer, hvis man vil tale over Skype.

Umiddelbart ser det ud til, at det kun er amerikanerne, der får glæde af Mylo. Det sker ifølge Reuters til september til pris af 350 dollar, cirka 2.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Michael Meister fik et tilbud, han ikke kunne sige nej til: Her er hans plan som ny topchef for Cibicom
Interview:Michael Meister forlader snart IT Relation til fordel for rollen som topchef i danske Cibicom, hvor han skal være med til at sætte fart på væksten. Se hans plan for selskabet her.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.