WiFi-gadget til online-freaks

Nu kan du trygt begive dig ud i den virkelige verden uden at slippe forbindelsen til onlinevennerne. Sonys nye WiFi-gadget understøtter Skype, chatprogrammer og kan surfe på nettet.

Mylo er en ny WiFi-gadget fra Sony, og navnet står for "My Life Online".

Den lille gadget er især målrettet unge mennesker, der kommunikerer livligt på nettet med vennerne og ikke er meget for at slippe forbindelsen alt for længe ad gangen.

Med Mylo kan chatten eller IP-telefoni-samtalen fortsætte, selv om man ikke lige sidder på pinden foran computeren.

Det foregår via Mylos 2,4 tommer store TFT-skærm og ved hjælp af et QWERTY-tastatur, der er gemt under overfladen.

Et smart træk fra Sony er, at den lille gadget allerede er sat til at virke med populære chatprogrammer som Yahoo Messenger, Google Talk og ikke mindst IP-telefoniprogrammet Skype.

På den måde skal man blot finde en trådløs internetforbindelse, og så er der hul i gennem til ens venner.

Mylo kan også bruges til at surfe på nettet og checke mail, og det sker med den indbyggede Opera-browser.

Sonys gadget er udstyret med en gigabyte ram - men kan udvides til fire gigabyte - og hukommelsen kan bruges til at gemme billeder og musiknumre.

Ifølge Sony vejer Mylo 150 gram, og batterilevetiden er 45 timer, hvis den bruge til at afspille musik, otte timer, hvis den skal vise video og 3,5 timer, hvis man vil tale over Skype.

Umiddelbart ser det ud til, at det kun er amerikanerne, der får glæde af Mylo. Det sker ifølge Reuters til september til pris af 350 dollar, cirka 2.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk brugeroplevelse, produktivitet og medarbejdertilfredshed
Brugervenlige og velfungerende IT-løsninger og -enheder er en af de vigtigste forudsætninger for medarbejdernes produktivitet – men også for at øge deres tilfredshed med arbejdspladsen. Det gælder uanset, om de arbejder fra kontoret eller fra hjemmet. Omvendt ses rigide, topstyrede processer og besværlige systemer som en af de største hindringer for at kunne yde sit optimale. Der er med kort sagt vægtige argumenter for at tage temperaturen på virksomhedens tilgang til brugervenlighed og undersøge, hvordan man kan gøre medarbejdernes hverdag lidt lettere. Det får du mere viden om i denne hvidbog, der også rummer en række konkrete og virkelighedsnære problemscenarier – samt konkrete bud på, hvordan man i hvert enkelt tilfælde kan afhjælpe dem.