WiFi-gadget til online-freaks

Nu kan du trygt begive dig ud i den virkelige verden uden at slippe forbindelsen til onlinevennerne. Sonys nye WiFi-gadget understøtter Skype, chatprogrammer og kan surfe på nettet.

Mylo er en ny WiFi-gadget fra Sony, og navnet står for "My Life Online".

Den lille gadget er især målrettet unge mennesker, der kommunikerer livligt på nettet med vennerne og ikke er meget for at slippe forbindelsen alt for længe ad gangen.

Med Mylo kan chatten eller IP-telefoni-samtalen fortsætte, selv om man ikke lige sidder på pinden foran computeren.

Det foregår via Mylos 2,4 tommer store TFT-skærm og ved hjælp af et QWERTY-tastatur, der er gemt under overfladen.

Et smart træk fra Sony er, at den lille gadget allerede er sat til at virke med populære chatprogrammer som Yahoo Messenger, Google Talk og ikke mindst IP-telefoniprogrammet Skype.

På den måde skal man blot finde en trådløs internetforbindelse, og så er der hul i gennem til ens venner.

Mylo kan også bruges til at surfe på nettet og checke mail, og det sker med den indbyggede Opera-browser.

Sonys gadget er udstyret med en gigabyte ram - men kan udvides til fire gigabyte - og hukommelsen kan bruges til at gemme billeder og musiknumre.

Ifølge Sony vejer Mylo 150 gram, og batterilevetiden er 45 timer, hvis den bruge til at afspille musik, otte timer, hvis den skal vise video og 3,5 timer, hvis man vil tale over Skype.

Umiddelbart ser det ud til, at det kun er amerikanerne, der får glæde af Mylo. Det sker ifølge Reuters til september til pris af 350 dollar, cirka 2.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Test: Surface Book 3 er en lækker bærbar - men Microsoft-designerne har læst for mange Svend Brinkmann-kronikker
Hvis det hænger dig langt ud af halsen at være innovativ og omstillingsparat, så har Microsoft udviklet en rigtig god ny bærbar computer til dig. Den hedder Surface Book 3.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.