WiFi-gadget til online-freaks

Nu kan du trygt begive dig ud i den virkelige verden uden at slippe forbindelsen til onlinevennerne. Sonys nye WiFi-gadget understøtter Skype, chatprogrammer og kan surfe på nettet.

Mylo er en ny WiFi-gadget fra Sony, og navnet står for "My Life Online".

Den lille gadget er især målrettet unge mennesker, der kommunikerer livligt på nettet med vennerne og ikke er meget for at slippe forbindelsen alt for længe ad gangen.

Med Mylo kan chatten eller IP-telefoni-samtalen fortsætte, selv om man ikke lige sidder på pinden foran computeren.

Det foregår via Mylos 2,4 tommer store TFT-skærm og ved hjælp af et QWERTY-tastatur, der er gemt under overfladen.

Et smart træk fra Sony er, at den lille gadget allerede er sat til at virke med populære chatprogrammer som Yahoo Messenger, Google Talk og ikke mindst IP-telefoniprogrammet Skype.

På den måde skal man blot finde en trådløs internetforbindelse, og så er der hul i gennem til ens venner.

Mylo kan også bruges til at surfe på nettet og checke mail, og det sker med den indbyggede Opera-browser.

Sonys gadget er udstyret med en gigabyte ram - men kan udvides til fire gigabyte - og hukommelsen kan bruges til at gemme billeder og musiknumre.

Ifølge Sony vejer Mylo 150 gram, og batterilevetiden er 45 timer, hvis den bruge til at afspille musik, otte timer, hvis den skal vise video og 3,5 timer, hvis man vil tale over Skype.

Umiddelbart ser det ud til, at det kun er amerikanerne, der får glæde af Mylo. Det sker ifølge Reuters til september til pris af 350 dollar, cirka 2.000 kroner.
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.