WiFi-gadget til online-freaks

Nu kan du trygt begive dig ud i den virkelige verden uden at slippe forbindelsen til onlinevennerne. Sonys nye WiFi-gadget understøtter Skype, chatprogrammer og kan surfe på nettet.

Mylo er en ny WiFi-gadget fra Sony, og navnet står for "My Life Online".

Den lille gadget er især målrettet unge mennesker, der kommunikerer livligt på nettet med vennerne og ikke er meget for at slippe forbindelsen alt for længe ad gangen.

Med Mylo kan chatten eller IP-telefoni-samtalen fortsætte, selv om man ikke lige sidder på pinden foran computeren.

Det foregår via Mylos 2,4 tommer store TFT-skærm og ved hjælp af et QWERTY-tastatur, der er gemt under overfladen.

Et smart træk fra Sony er, at den lille gadget allerede er sat til at virke med populære chatprogrammer som Yahoo Messenger, Google Talk og ikke mindst IP-telefoniprogrammet Skype.

På den måde skal man blot finde en trådløs internetforbindelse, og så er der hul i gennem til ens venner.

Mylo kan også bruges til at surfe på nettet og checke mail, og det sker med den indbyggede Opera-browser.

Sonys gadget er udstyret med en gigabyte ram - men kan udvides til fire gigabyte - og hukommelsen kan bruges til at gemme billeder og musiknumre.

Ifølge Sony vejer Mylo 150 gram, og batterilevetiden er 45 timer, hvis den bruge til at afspille musik, otte timer, hvis den skal vise video og 3,5 timer, hvis man vil tale over Skype.

Umiddelbart ser det ud til, at det kun er amerikanerne, der får glæde af Mylo. Det sker ifølge Reuters til september til pris af 350 dollar, cirka 2.000 kroner.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Online seminar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

04. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Customer engagement - sådan skaber succesfulde virksomheder en stærk kundeloyalitet

Der findes ikke mange virksomheder, der med succes er taget på rejsen mod den digitale transformation, der ikke har satset målrettet på at forstå deres kunder og udvikle forholdet til deres kunder med det mål at skabe den allerbedste kundeoplevelse. Med data kan man få en dyb forståelse for sine kunder og få indsigt i, hvordan de agerer, og hvordan de vil agere. Vi sætter fokus på nye forretningsmodeller der skaber loyale kunder.

09. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Awareness og god it-sikkerhedskultur

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige. For uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

10. juni 2020 | Læs mere


Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.