PC World bliver rent online-magasin

Fra november tager PC World det næste skridt og bliver et rent internet-magasin. Væksten i antal besøg er gået langt stærkere, end man har turdet håbe.

PC World udkom første gang i Danmark i 1985 og lancerede allerede i 1996 sin første danske hjemmeside. Hjemmesiden blev relanceret i februar 2006 og er allerede nu blevet så stor besøgsmæssig en succes, at forventninger for 2007 allerede nu er indfriet og væksten fortsætter stadig.

Ifølge Foreningen af Danske Internet Mediers månedlige statistik var pcworld.dk således nummer 36 på listen over Danmarks mest besøgte hjemmesider i september måned.

IDG Danmarks udgave af PC World bliver derfor nu et rent online-magasin. Den sidste udgave af PC World på papir udgivet af IDG Danmark vil være novembernummeret.

Ønsker man fortsat at modtage et magasin i brevkassen bliver man som abonnent ikke snydt. PC World på papir fusionerer med magasinet GEAR fra Ncom Publications, og alle abonnenter på PC World vil fremover modtage den fusionerede papir-udgave af GEAR og PC World.

På nettet vil gear-online.dk og pcworld.dk derimod forsat være to selvstændige medier. Pcworld.dk vil videreudvikle sine tjenester under IDG's faner, og man vil derfor fortsat kunne læse spændende nyheder, anmeldelser, stortests og baggrundsartikler om IT og forbrugerelektronik på pcworld.dk.

- Internettet er det naturlige sted at søge baggrundsinformationer. Det er langt lettere at komme med nyheder og test af de nyeste produkter på nettet. Samtidig må vi også se i øjnene, at printmediet ikke er oplagt, når man gerne vil bruge multimedier, masser af billeder og eksterne ressourcer. Her er nettet til gengæld helt fantastisk, siger Lars Jacobsen, chefredaktør for PC World

I det kommende år vil en række nye tiltag være med til at fastholde pcworld.dk som Danmarks bedste hjemmeside for forbrugerelektronik.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?