Få direkte tv på mobilen

TDC vil nu tilbyde DR1, TV 2 og fire andre tv-kanaler direkte på din 3G-mobiltelefon. Teleselskabet 3 er på vej med en konkurrerende løsning, der skal give endnu flere kanaler på mobilen.

TDC er klar med et tv-tilbud til 3G-mobilen, der giver adgang til seks kanaler, som kan ses direkte, mens du er på farten.

DR1, DR2, TV 2, TV 2 News, Kanal 4 og Voice TV streames til mobiltelefonen, og det sker i samarbejde med TDC Kabel TV.

Adgangen til TDC Mobil TV foregår via mobilportalen Fly. Det er foreløbig kun TDC’s mobilkunder, der kan bruge muligheden, der også forudsætter en 3G-mobiltelefon. Som introduktionspriser koster ubegrænset forbrug på dagsbasis 29 kroner, på ugebasis 49 kroner og på månedsbasis 69 kroner.

Det dog langt fra alle stedet i landet, at 3G-mobilen kan fange signalet. I de større byer går det igennem, mens det i udkantsområder ikke er muligt at se tv på mobilen med TDC’s net.

Øget konkurrence
Når det gælder direkte tv på mobiltelefonen får TDC ikke lov at gå enegang, da det konkurrerende teleselskab 3 er på vej et modtræk. SlingPlayer Mobile kører allerede i England, og her kan man via sin internetforbindelse streame alle sine egne til tv-kanaler til mobiltelefonen. Ifølge Stine Green Paulsen, pressechef for 3 Danmark, kan vi vente at se SlingPlayer Mobile her i Danmark inden for kort tid.

Det er i øvrigt ikke kun over mobiltelefonen, du får mulighed for at se dine favoritprogrammer, mens du er på farten. Det lille digitale lomme-tv MSI D310 fungerer ganske fortrinligt og viser DR1, DR2 og TV 2. Du kan også benytte dig af Sonys LocationFree, der sender hjemmets tv-signal ud på nettet, så man kan se sine favoritudsendelser blot ved at koble sin notebook eller PlayStation Portable (PSP) på et hotspot ude i verden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.