Få direkte tv på mobilen

TDC vil nu tilbyde DR1, TV 2 og fire andre tv-kanaler direkte på din 3G-mobiltelefon. Teleselskabet 3 er på vej med en konkurrerende løsning, der skal give endnu flere kanaler på mobilen.

TDC er klar med et tv-tilbud til 3G-mobilen, der giver adgang til seks kanaler, som kan ses direkte, mens du er på farten.

DR1, DR2, TV 2, TV 2 News, Kanal 4 og Voice TV streames til mobiltelefonen, og det sker i samarbejde med TDC Kabel TV.

Adgangen til TDC Mobil TV foregår via mobilportalen Fly. Det er foreløbig kun TDC’s mobilkunder, der kan bruge muligheden, der også forudsætter en 3G-mobiltelefon. Som introduktionspriser koster ubegrænset forbrug på dagsbasis 29 kroner, på ugebasis 49 kroner og på månedsbasis 69 kroner.

Det dog langt fra alle stedet i landet, at 3G-mobilen kan fange signalet. I de større byer går det igennem, mens det i udkantsområder ikke er muligt at se tv på mobilen med TDC’s net.

Øget konkurrence
Når det gælder direkte tv på mobiltelefonen får TDC ikke lov at gå enegang, da det konkurrerende teleselskab 3 er på vej et modtræk. SlingPlayer Mobile kører allerede i England, og her kan man via sin internetforbindelse streame alle sine egne til tv-kanaler til mobiltelefonen. Ifølge Stine Green Paulsen, pressechef for 3 Danmark, kan vi vente at se SlingPlayer Mobile her i Danmark inden for kort tid.

Det er i øvrigt ikke kun over mobiltelefonen, du får mulighed for at se dine favoritprogrammer, mens du er på farten. Det lille digitale lomme-tv MSI D310 fungerer ganske fortrinligt og viser DR1, DR2 og TV 2. Du kan også benytte dig af Sonys LocationFree, der sender hjemmets tv-signal ud på nettet, så man kan se sine favoritudsendelser blot ved at koble sin notebook eller PlayStation Portable (PSP) på et hotspot ude i verden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?