Få direkte tv på mobilen

TDC vil nu tilbyde DR1, TV 2 og fire andre tv-kanaler direkte på din 3G-mobiltelefon. Teleselskabet 3 er på vej med en konkurrerende løsning, der skal give endnu flere kanaler på mobilen.

TDC er klar med et tv-tilbud til 3G-mobilen, der giver adgang til seks kanaler, som kan ses direkte, mens du er på farten.

DR1, DR2, TV 2, TV 2 News, Kanal 4 og Voice TV streames til mobiltelefonen, og det sker i samarbejde med TDC Kabel TV.

Adgangen til TDC Mobil TV foregår via mobilportalen Fly. Det er foreløbig kun TDC’s mobilkunder, der kan bruge muligheden, der også forudsætter en 3G-mobiltelefon. Som introduktionspriser koster ubegrænset forbrug på dagsbasis 29 kroner, på ugebasis 49 kroner og på månedsbasis 69 kroner.

Det dog langt fra alle stedet i landet, at 3G-mobilen kan fange signalet. I de større byer går det igennem, mens det i udkantsområder ikke er muligt at se tv på mobilen med TDC’s net.

Øget konkurrence
Når det gælder direkte tv på mobiltelefonen får TDC ikke lov at gå enegang, da det konkurrerende teleselskab 3 er på vej et modtræk. SlingPlayer Mobile kører allerede i England, og her kan man via sin internetforbindelse streame alle sine egne til tv-kanaler til mobiltelefonen. Ifølge Stine Green Paulsen, pressechef for 3 Danmark, kan vi vente at se SlingPlayer Mobile her i Danmark inden for kort tid.

Det er i øvrigt ikke kun over mobiltelefonen, du får mulighed for at se dine favoritprogrammer, mens du er på farten. Det lille digitale lomme-tv MSI D310 fungerer ganske fortrinligt og viser DR1, DR2 og TV 2. Du kan også benytte dig af Sonys LocationFree, der sender hjemmets tv-signal ud på nettet, så man kan se sine favoritudsendelser blot ved at koble sin notebook eller PlayStation Portable (PSP) på et hotspot ude i verden.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Online seminar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

04. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Customer engagement - sådan skaber succesfulde virksomheder en stærk kundeloyalitet

Der findes ikke mange virksomheder, der med succes er taget på rejsen mod den digitale transformation, der ikke har satset målrettet på at forstå deres kunder og udvikle forholdet til deres kunder med det mål at skabe den allerbedste kundeoplevelse. Med data kan man få en dyb forståelse for sine kunder og få indsigt i, hvordan de agerer, og hvordan de vil agere. Vi sætter fokus på nye forretningsmodeller der skaber loyale kunder.

09. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Awareness og god it-sikkerhedskultur

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige. For uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

10. juni 2020 | Læs mere


Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.