Tag dit tv-signal med på farten

Med PCTV to Go streames dit tv-signal ud på nettet via bredbåndsforbindelsen. På den måde kan du se alle dine favoritudsendelser via en pc, mens du er på farten.

Der findes efterhånden flere producenter, som lader os få vores tv-signal med på farten. Sony har LocationFree, og Slingmedia har skabt en såkaldt Slingbox.

Fælles for produkterne er, at de via bredbåndsforbindelsen gør det muligt at streame ens tv-signal på nettet. Det betyder, at man via en pc – eller endda via en mobil – kan se sine favoritudsendelser, mens man er på farten. Så længe man har en internetforbindelse.

Nu er Pinnacle klar med PCTV to Go, der også streamer ens tv-signal via bredbåndsforbindelsen.

Det sker med hjælp fra en netværks tv-boks, som omkoder tv-signalet til MPEG-4 format og sender det videre.

Hvis man vil have adgang til sine tv-kanaler, mens man eksempelvis sidder på sit arbejde, foregår det via en softwareplayer, hvor man indtaster et kodeord.

Det er kun muligt for en bruger at være forbundet til det streamede signal ad gangen. Derfor går det ikke at dele PCTV to Go med venner og bekendte, som også gerne vil se Champions League direkte, men som ikke selv kan tage kanal 3+.

Pinnacles tv-boks har ikke indbygget tv-tuner som eksempelvis Slingbox. Dermed skal tv-signalet sendes gennem en video eller en harddiskoptager og videre via scart-kabel til Pinnacles boks.

Det betyder, at det ikke er muligt at se forskellige programmer samtidigt. Hvis du befinder dig på arbejde og gerne vil se en direkte sportsudsendelse, mens konen derhjemme zapper ind på dødssyg tv-serie, opstår der problemer.

Inden for hjemmets fire vægge kan tv-signalet også streames via ens netværket – enten via LAN eller WiFi. Det betyder, at man kan se tv på computeren i eksempelvis arbejdsværelset. Tv-signalet kan inden for hjemmets fire vægges sendes til op mod fem computere. Men de er tvunget til at se samme tv-udsendelse.

Pinnacle PCTV To Go fås i to versioner: LAN og trådløst. Den trådløse version integreres i et eksisterende trådløst netværk eller kan bruges til at oprette et nyt trådløst netværk. Man forbinder simpelthen bredbåndsmodemet til bagsiden af PCTV To Go Wireless boksen. LAN-versionen tilføjes enkelt en eksisterende netværksrouter, som er forbundet til modemet.

Den trådløse version hedder Pinnacle PCTV To Go Wireless og koster 1.995 kroner, mens LAN-versionen går under navnet PCTV To Go LAN. Prisen er 1.595 kroner. Begge produkter skulle være ude i butikkerne i slutningen af marts.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Systemejer til nyudviklede systemer

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

IT-udvikler

HusCompagniet A/S

IT-driftsansvarlig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere