De 20 bedste plugins til Firefox

Der findes utallige plugins til Firefox, som kan peppe browseren gevaldigt op og skræddersy den til dine behov. Her er 20 af de bedste plugins - og de er tilmed gratis.

Sammenlignet med Internet Explorer har Firefox altid været klassens frække dreng.

Mens Microsofts browser de seneste år har levet en fredsommelig tilværelse som duksedreng på alverdens computere, har Firefox været alternativet for dem, som gerne ville prøve noget nyt, kækt og anderledes.

Det er ingen tvivl om, at Microsoft også har kigget den alternative browser efter i fanebladene. For da den nye Internet Explorer 7 kom på gaden, havde den fået flere funktioner, der i mistænkelig grad mindede om Firefox'. Forskellen på de to browsere var nu ikke længere så stor, som den havde været.

På den rent synlige front er der er dog et punkt, hvor Firefox fortsat skiller sig ud: Plugins.

Der findes nemlig hundredvis af gratis Firefox-plugins, der kan peppe browseren gevaldigt op og gøre den mere personlig.

Det kan dog være svært at overskue, hvilke plugins der er de mest interessante. Derfor har amerikanske Computerworld.com været så venlig at samle de 20 bedste plugins, som du kan finde her.

Med pluginet Firefox Showcase kan du eksempelvis få samme funktion, som allerede findes i Internet Explorer 7, nemlig muligheden for at vise thumbnails af alle åbne vinduer.

Et andet interessant plugin er StumbleUpon, der elegant viser vej til alverdens spændende - og vanvittige - websider. En rigtig tidsrøver.

Hvis de 20 plugins fra Computerworld.com ikke er nok, så læg vejen forbi addons.mozilla.org. Her finder du oceaner af plugins og add-ons til Firefox.

Websiden skulle i øvrigt få sig en kraftig overhaling i denne uge, så den bliver lidt mere brugervenlig.

Hvis du ikke har Firefox, kan browseren hentes kvit og frit her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere