Masser af gratis net-tv

Tv skal ses på nettet, og der er massevis af gratis kanaler at vælge imellem. Her er et lille udpluk.

Joost er gået ind i sin anden beta-fase, og der er nu endnu flere, som kan prøve den gratis web-tjeneste, der viser udsendelser fra alverdens tv-kanaler.

Det kræver dog stadig en invitation fra én, som i forvejen har en betaversion. Hvis det ikke er tilfældet, skal du ikke fortvivle.

For der er faktisk mange andre steder på nettet, hvor det er muligt at se massevis af net-tv.

Du kan naturligvis altid slå vejen forbi DR.dk/tv, der viser Danmarks Radios udsendelser, lige fra den gakkede Trio Van Gogh til TV Avisen.

Fra 7. juni vil det på DR's webside også være muligt at se en ny online nyhedskanal, som bliver en pendant til TV 2/News.

Udenlandske kanaler
Især i udlandet er udbuddet af gratis tv-kanaler stort, og norske Nettavisen.no har været så venlig at samle nogle af de bedste europæiske og skandinaviske.

Der er lidt for enhver smag. Du kan opleve reportager fra Finland, nyheder om EU fra EUXTV, samt se gamle film og tv-serier fra 50'erne, 60'erne og 70'erne.

Hvis du trænger til lidt disko i kontorstolen, kan du endda klikke dig ind på en række online tv-kanaler, som viser musikvideoer.

Du finder listen over de online tv-kanaler her.

Hvis det ikke er nok, så har en amerikansk blogger samlet links til hele 13 tv-kanaler og -portaler, som gratis viser udsendelser, tv-serier og live fjernsyn fra alverdens lande. Her er links til blandt andet BBC, Euronews, Al Jazeera og CNN.

Du kan få et overblik over tv-kanaler og –portaler her.

Bemærk at det ikke er alle kanaler og tv-serier, som er mulige at se, da nogen kræver, du bor i USA. Det gælder eksempelvis for de populære tv-serier Lost og Desperate Housewives, som tv-stationen ABC viser afsnit af på sin webside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.