Masser af gratis net-tv

Tv skal ses på nettet, og der er massevis af gratis kanaler at vælge imellem. Her er et lille udpluk.

Joost er gået ind i sin anden beta-fase, og der er nu endnu flere, som kan prøve den gratis web-tjeneste, der viser udsendelser fra alverdens tv-kanaler.

Det kræver dog stadig en invitation fra én, som i forvejen har en betaversion. Hvis det ikke er tilfældet, skal du ikke fortvivle.

For der er faktisk mange andre steder på nettet, hvor det er muligt at se massevis af net-tv.

Du kan naturligvis altid slå vejen forbi DR.dk/tv, der viser Danmarks Radios udsendelser, lige fra den gakkede Trio Van Gogh til TV Avisen.

Fra 7. juni vil det på DR's webside også være muligt at se en ny online nyhedskanal, som bliver en pendant til TV 2/News.

Udenlandske kanaler

Især i udlandet er udbuddet af gratis tv-kanaler stort, og norske Nettavisen.no har været så venlig at samle nogle af de bedste europæiske og skandinaviske.

Der er lidt for enhver smag. Du kan opleve reportager fra Finland, nyheder om EU fra EUXTV, samt se gamle film og tv-serier fra 50'erne, 60'erne og 70'erne.

Hvis du trænger til lidt disko i kontorstolen, kan du endda klikke dig ind på en række online tv-kanaler, som viser musikvideoer.

Du finder listen over de online tv-kanaler her.

Hvis det ikke er nok, så har en amerikansk blogger samlet links til hele 13 tv-kanaler og -portaler, som gratis viser udsendelser, tv-serier og live fjernsyn fra alverdens lande. Her er links til blandt andet BBC, Euronews, Al Jazeera og CNN.

Du kan få et overblik over tv-kanaler og –portaler her.

Bemærk at det ikke er alle kanaler og tv-serier, som er mulige at se, da nogen kræver, du bor i USA. Det gælder eksempelvis for de populære tv-serier Lost og Desperate Housewives, som tv-stationen ABC viser afsnit af på sin webside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere