Masser af gratis net-tv

Tv skal ses på nettet, og der er massevis af gratis kanaler at vælge imellem. Her er et lille udpluk.

Joost er gået ind i sin anden beta-fase, og der er nu endnu flere, som kan prøve den gratis web-tjeneste, der viser udsendelser fra alverdens tv-kanaler.

Det kræver dog stadig en invitation fra én, som i forvejen har en betaversion. Hvis det ikke er tilfældet, skal du ikke fortvivle.

For der er faktisk mange andre steder på nettet, hvor det er muligt at se massevis af net-tv.

Du kan naturligvis altid slå vejen forbi DR.dk/tv, der viser Danmarks Radios udsendelser, lige fra den gakkede Trio Van Gogh til TV Avisen.

Fra 7. juni vil det på DR's webside også være muligt at se en ny online nyhedskanal, som bliver en pendant til TV 2/News.

Udenlandske kanaler

Især i udlandet er udbuddet af gratis tv-kanaler stort, og norske Nettavisen.no har været så venlig at samle nogle af de bedste europæiske og skandinaviske.

Der er lidt for enhver smag. Du kan opleve reportager fra Finland, nyheder om EU fra EUXTV, samt se gamle film og tv-serier fra 50'erne, 60'erne og 70'erne.

Hvis du trænger til lidt disko i kontorstolen, kan du endda klikke dig ind på en række online tv-kanaler, som viser musikvideoer.

Du finder listen over de online tv-kanaler her.

Hvis det ikke er nok, så har en amerikansk blogger samlet links til hele 13 tv-kanaler og -portaler, som gratis viser udsendelser, tv-serier og live fjernsyn fra alverdens lande. Her er links til blandt andet BBC, Euronews, Al Jazeera og CNN.

Du kan få et overblik over tv-kanaler og –portaler her.

Bemærk at det ikke er alle kanaler og tv-serier, som er mulige at se, da nogen kræver, du bor i USA. Det gælder eksempelvis for de populære tv-serier Lost og Desperate Housewives, som tv-stationen ABC viser afsnit af på sin webside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere