Masser af gratis net-tv

Tv skal ses på nettet, og der er massevis af gratis kanaler at vælge imellem. Her er et lille udpluk.

Joost er gået ind i sin anden beta-fase, og der er nu endnu flere, som kan prøve den gratis web-tjeneste, der viser udsendelser fra alverdens tv-kanaler.

Det kræver dog stadig en invitation fra én, som i forvejen har en betaversion. Hvis det ikke er tilfældet, skal du ikke fortvivle.

For der er faktisk mange andre steder på nettet, hvor det er muligt at se massevis af net-tv.

Du kan naturligvis altid slå vejen forbi DR.dk/tv, der viser Danmarks Radios udsendelser, lige fra den gakkede Trio Van Gogh til TV Avisen.

Fra 7. juni vil det på DR's webside også være muligt at se en ny online nyhedskanal, som bliver en pendant til TV 2/News.

Udenlandske kanaler
Især i udlandet er udbuddet af gratis tv-kanaler stort, og norske Nettavisen.no har været så venlig at samle nogle af de bedste europæiske og skandinaviske.

Der er lidt for enhver smag. Du kan opleve reportager fra Finland, nyheder om EU fra EUXTV, samt se gamle film og tv-serier fra 50'erne, 60'erne og 70'erne.

Hvis du trænger til lidt disko i kontorstolen, kan du endda klikke dig ind på en række online tv-kanaler, som viser musikvideoer.

Du finder listen over de online tv-kanaler her.

Hvis det ikke er nok, så har en amerikansk blogger samlet links til hele 13 tv-kanaler og -portaler, som gratis viser udsendelser, tv-serier og live fjernsyn fra alverdens lande. Her er links til blandt andet BBC, Euronews, Al Jazeera og CNN.

Du kan få et overblik over tv-kanaler og –portaler her.

Bemærk at det ikke er alle kanaler og tv-serier, som er mulige at se, da nogen kræver, du bor i USA. Det gælder eksempelvis for de populære tv-serier Lost og Desperate Housewives, som tv-stationen ABC viser afsnit af på sin webside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Microsoft vil fremover udvikle software, der passer til Europa: Nye systemer skal bygges 'med respekt for europæiske værdier"
Danmarks tidligere tech-ambassadør Casper Klynge, der i dag arbejder for Microsoft, mener, at EU har helt legitime bekymringer, når det kommer til at bevare kontrollen over data. Microsoft lover nu teknologi og løsninger, der passer til Europa.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Stor rapport kortægger: Sådan er kundernes forventninger til en moderne kundeservice
Kender du din målgruppes foretrukne kanal til annoncering, salg og kundeservice? Ved du om salg og kundeservice arbejder godt nok sammen? Og i hvilken grad lever du op til kundernes forventninger? De spørgsmål kan du finde svar på i dette whitepaper fra Zendesk, som via knapt 5.000 interviews og spørgeskemaer har kortlagt både kunder og customer experience-folks erfaring og forventninger til en god kundeoplevelse. Whitepaperet er derfor en oplagt og overskuelig målestok, for dig der arbejder med customer experience og vil benchmarke sin egen indsagt – eller til dig, der skal til at etablere en moderne kundeoplevelse og vil prioritere indsatsen korrekt.