iPhone nu som armbåndsur

Var det noget med at forvandle din iPhone til et armbåndsur? Producenter af ekstraudstyr er allerede klar med nye dimser til Apples mobil, der har fået en blandet modtagelse i USA.

Først var det forbrugerne, som stod i kø efter den nye iPhone, og nu er det producenterne, der står i kø for at fremvise ekstraudstyr til årets mest omtalte mobiltelefon.

Belkin er allerede klar med en gadget, som forvandler iPhone til et armbåndsur. Det såkaldte "sport armband" er især målrettet fitnessfolket, som ikke vil gå glip af samværet med mobilen.

En lomme sørger for, du kan gemme nøgler eller små hovedtelefoner, mens du træner. Det sporty armbånd tåler desuden en tur i vaskemaskinen, hvis du har svedt for meget på det. Prisen er 29,99 dollar, cirka 165 kroner.

Belkin har desuden produceret en hovedtelefonsadapter, så du kan benytte andre hovedtelefoner end Apples med mobilen, samt en masse andet tilbehør som du kan læse mere om her.

Blandet modtagelse af iPhone

De officielle salgstal er ikke kommet endnu, men analytikere vurderer, at Apples telefon har fået en flyvende start i USA. Der gættes på, at op mod 700.000 eksemplarer af iPhone er solgt i løbet af den forgangne weekend.

Selv om de amerikanske forbrugere har kastet deres kærlighed på – og penge efter – mobilen, har it-journalister ikke kastet sig på maven for Apple.

Amerikanske PC World har vurderet fordele og ulemper ved iPhone, der dog får ros for sin flotte skærm, godt designede menuer og den nemme navigation på det trykfølsomme display.

Til gengæld er der hug for, at Apple ikke har smidt HSDPA – også kaldet Turbo 3G – i mobilen, og den manglende understøttelse af MMS. Desuden klager it-journalisterne over, at du er nødt til at købe en adapter, hvis du vil bruge andre hovedtelefoner end Apples med iPhone, og det indbyggede kamera kan hverken optage video eller zoome.

Du kan læse mere om anmeldelserne af iPhone her og her.

Du kan læse meget mere om Apples mobil i artiklen: Alt om iPhone – og lidt til




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere