Pristjek: Fem GPS’er til under 1.500 kroner

Er dankortet blevet brugt for meget, men skal der alligevel en GPS i forruden, så se her, hvor du kan få fem GPS'er, der alle koster under 1.500 kroner.

Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at have en billig GPS i forruden. Med Pcworld.dk's pristjek og test af GPS’er, kan du nemt finde din nye billige navigator.

Garmin Nuvi 250 Europe
Det kunne for eksempel være Garmin Nuvi 250 Europe, der kan fås fra 1.098 kroner.

Garmin har taget alt det gode fra nüvi-seriens topmodeller og stoppet det ind i den lille, kompakte Nuvi 250, der blot vejer 147 gram og fylder 7,1 x 9,7 x 2 centimeter.

Læs vores test af Nuvi 250 her.

Garmin Nuvi 250W Europe
Vil du have en større skærm, så er Garmin Nuvi 250W Europe en mulighed. Den kan fås fra 1.328 kroner, og er bortset fra skærmen identisk med Nuvi 250.

Læs vores test af Nuvi 250W her.

Mio C220 Europe
Mio C220 Europe har de mest basale funktioner, og derfor er prisen også fornuftig. GPS’en kan fås fra 1.145 kroner, og du kan læse testen af GPS’en her.

Navigon 2110
Navigon 2110 vejer 160 gram og har en skærm på 3,5 tommer, og det er en ganske gedigen GPS, der kan klare de fleste opgaver. Den kan fås fra 1.499 kroner, og du kan læse vores test af den her.

Mio C230
Mio C230 er en basis-model med en 3,5 tommer skærm, og den kan fås fra 1.464 kroner. Læs mere om GPS’en her.

Overvejer du en bestemt GPS, så tjek, at kortet ikke er gammelt - eller at det kan opdateres gratis. Har du brug for lidt hjælp, så læs ’Tre tips inden du køber GPS’.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Finanstilsynet kritiserer Nets og udsteder tre påbud: Selskabet lever ikke op til sine forpligtelser i betalingsloven
Nets får tildelt tre påbud af Finanstilsynet, der kritiserer selskabet i stærke vendinger for ikke at leve op til sine forpligtelser i betalingsloven.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.