Pristjek: Fem GPS’er til under 1.500 kroner

Er dankortet blevet brugt for meget, men skal der alligevel en GPS i forruden, så se her, hvor du kan få fem GPS'er, der alle koster under 1.500 kroner.

Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at have en billig GPS i forruden. Med Pcworld.dk's pristjek og test af GPS’er, kan du nemt finde din nye billige navigator.

Garmin Nuvi 250 Europe

Det kunne for eksempel være Garmin Nuvi 250 Europe, der kan fås fra 1.098 kroner.

Garmin har taget alt det gode fra nüvi-seriens topmodeller og stoppet det ind i den lille, kompakte Nuvi 250, der blot vejer 147 gram og fylder 7,1 x 9,7 x 2 centimeter.

Læs vores test af Nuvi 250 her.

Garmin Nuvi 250W Europe

Vil du have en større skærm, så er Garmin Nuvi 250W Europe en mulighed. Den kan fås fra 1.328 kroner, og er bortset fra skærmen identisk med Nuvi 250.

Læs vores test af Nuvi 250W her.

Mio C220 Europe

Mio C220 Europe har de mest basale funktioner, og derfor er prisen også fornuftig. GPS’en kan fås fra 1.145 kroner, og du kan læse testen af GPS’en her.

Navigon 2110

Navigon 2110 vejer 160 gram og har en skærm på 3,5 tommer, og det er en ganske gedigen GPS, der kan klare de fleste opgaver. Den kan fås fra 1.499 kroner, og du kan læse vores test af den her.

Mio C230

Mio C230 er en basis-model med en 3,5 tommer skærm, og den kan fås fra 1.464 kroner. Læs mere om GPS’en her.

Overvejer du en bestemt GPS, så tjek, at kortet ikke er gammelt - eller at det kan opdateres gratis. Har du brug for lidt hjælp, så læs ’Tre tips inden du køber GPS’.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere