Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


IDC Nordic A/S
Kategori: Konsulenthuse
Årsregnskab (moderselskab)
IDC Nordic A/S
Mio. kroner 2017/18 2016/17 2015/16
Omsætning 25,6 28,0 27,3
Resultat af primær drift -2,3 2,2 1,0
Resultat før skat -2,4 2,6 1,0
Resultat efter skat -1,9 2,2 1,6
Egenkapital 2,8 4,7 2,6
Antal ansatte - - -
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om IDC Nordic A/S

Coronakrisen har sat et ekstra pres på it-konsulenternes timepriser, der i forvejen var faldende. Men behovet for den øgede digitalisering vil sende priser op igen, når krisen har lagt sig....
29. maj 2020 kl. 14.02 | læs »

Der er gang i den digitale transformation verden over. Frem til 2023 vil investeringer i public cloud være mere end fordoblet. Det viser en ny analyse fra IDC. Det er især software as a service,...
3. juli 2019 kl. 16.16 | læs »

Interview: En række organisationer kræver samlet over 1,5 milliarder kroner af KMD i forskellige erstatningssager. De sager overtager NEC, når den japanske koncern køber KMD. Men sagerne...
4. januar 2019 kl. 13.40 | læs »

Cloud-udbredelsen i Danmark vokser eksplosivt. Og for danske virksomheder og organisationer er der efterhånden ingen vej uden om, da mulighederne for at vælge alternativer skrumper. "Hvor...
2. november 2018 kl. 10.02 | læs »

Cloud-markedet buldrer frem med tocifrede vækstrater, så langt øjet rækker. To it-analysehuse er enige om, at cloudomsætningen runder en billion kroner inden for få år.
22. februar 2017 kl. 11.59 | læs »

Smartphones og tablets har lagt beslag på en masse af den tid, vi tidligere brugte foran den traditionelle pc. Alligevel køber danskerne mere end en million pc'er hvert år.
26. maj 2016 kl. 09.02 | læs »

Mobilen er på vej til at blive den primære platform til internetadgang. Det har stor betydning for, hvordan der handles og ikke mindst annonceres i de kommende år. Læs er, hvad det betyder i...
23. december 2015 kl. 08.28 | læs »

Rejsen fra de traditionelle datacentre mod skyerne er for længst begyndt. Turen er dog ikke uden en masse huller i vejen, fortæller Coca Colas CTO. Læs her, hvilke udfordringer han står med i dag.
9. november 2015 kl. 09.31 | læs »

Microsoft mærker efter eget udsagn ingen konkurrence fra Google på cloud-området, hvor Microsofts CTO kalder søgegiganten for et 'wild card'. Men kan det nu også passe, at Google er...
14. august 2015 kl. 10.32 | læs »

Svigtende pc-salg i årets første halvdel betyder, at forbrugere og virksomheder kan se frem til store prisfald på ældre pc-modeller.
24. juni 2015 kl. 09.01 | læs »IDC Nordic A/S
Bredgade 23A, 3.
1260 København K
Tlf. 39162222
www.idc.dk
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: -

Forretningsområde:
Analyser inden for it og telekommunikation.
Kompetencer:
Markedskendskab og analyser af udviklingen inden for teknologi og telekommunikationindustrien.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
10 ting du bør overveje, når du skal vælge EDI-leverandør
Det behøver ikke være en svær proces at vælge EDI-leverandør, hvis du blot ved, hvad du skal være opmærksom på. Men for mange virksomheder kan det forekomme uoverskueligt at vælge EDI-leverandør. Markedsanalyser peger på især tre bekymringer, som du kan læse mere om i dette whitepaper, hvor vi også giver dig en tjekliste af spørgsmål, du skal stille til leverandører.