Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


NCC Group A/S
Kategori: Sikkerhed
Årsregnskab (moderselskab)
NCC Group A/S
Mio. kroner 2018/19 2017/18 2016/17 2015/16
Bruttofortjeneste 27,1 20,8 19,1 19,2
Resultat af primær drift -1,3 -4,3 -6,5 2,3
Resultat før skat -1,3 -4,4 -6,5 2,4
Resultat efter skat -1,0 -3,4 -5,1 1,8
Egenkapital 2,8 4,0 7,4 12,5
Antal ansatte 32 29 29 -
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om NCC Group A/S

NCC Group, der indtil for nyligt var kendt som FortConsult i Danmark, har fået ny europæisk direktør. Samtidig meddeler den danske direktør, at han stopper på posten.
2. november 2020 kl. 10.51 | læs »

For tredje år i træk har it-sikkerhedsmanden og iværksætteren Ulf Munkedal vundet DM i wingsuit. Her får du forklaringen og historien på, hvorfor han springer ud i den hæsblæsende...
4. september 2020 kl. 15.58 | læs »

Den tidligere chef for Rigspolitiets cybercrime enhed, NC3, Kim Aarenstrup skifter jobbet som chef for den operationelle it hos DSV ud med jobbet som konsulent hos sikkerhedsfirmaet Fort Consult.
8. august 2018 kl. 16.37 | læs »

Dansk it-sikkerhedsfirma har fundet en stor sikkerhedsbrist i Internet of Things-netværkskommunikationen. Læs her, hvordan du sikrer dine IoT-enheder bedst muligt.
24. august 2016 kl. 14.58 | læs »

Dansk sikkerhedsfirma finder hidtil ukendt fejl, der kan udløse en katastrofe, hvis data havner i de forkerte hænder. Men der findes en løsning.
24. august 2016 kl. 06.00 | læs »

Firmaer i sikkerhedsbranchen går sammen for at kunne matche de stadig mere udspekulerede angreb fra it-kriminelle. Her får du fem trin til at tjekke, hvor god din it-sikkerhed er.
21. april 2016 kl. 11.01 | læs »

Mere end halvdelen af danskerne bruger den samme adgangskode til flere forskellige onlinetjenester. Det svækker sikkerheden voldsomt, for hackere behøver kun at stjæle koden fra det svageste led...
15. oktober 2015 kl. 06.27 | læs »

Sikkerhedsfirmaet FortConsult er blevet solgt.
5. maj 2014 kl. 10.30 | læs »

Angrebsforsøg mod danske FTP-servere skal tælles i millionvis fra supermagterne. Computerworld giver dig her fem konkrete råd til, hvordan du sikrer dine FTP-adgange så godt som muligt.
14. februar 2014 kl. 11.08 | læs »

Sikkerhedsekspert har konkrete forslag til, hvordan tabstallene i netbanken kan nedbringes dramatisk.
22. maj 2013 kl. 14.21 | læs »NCC Group A/S
Svanevej 12
2400 København NV
Tlf. 70207525
www.fortconsult.net
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 32

Forretningsområde:
Salg af sikkerhedstest og sikkerhedstjek af betalingssystemer efter PCI-standarden.
Kompetencer:
Teknisk it-sikkerhed, sikkerhedstest, scanninger og PCI-ydelser.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Interview: Den danske supermarkedskoncern Coop skifter ud i topledelsen og ansætter Morten Viktor i en nyoprettet stilling som direktør for digital & e-commerce. "Min rolle bliver at få samlet hele det digitale kundemøde," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.