Nabila_J Novice
21. januar 2021 - 09:37 Der er 3 kommentarer

Matematik - Monotoniforhold

Hej jeg sidder med en matematik aflevering, og jeg mangler at lave en opgave, som jeg ikke kan finde ud af, er der nogle som kan hjælpe mig?
Jeg har ikke rigtig haft andre jeg kunne spørge, så jeg tænkte på at spørge herinde

Angiv definitionsmængde, nulpunkter, fortegn og monotoniforhold for  f(x)=1/4x4-x2

Opskriv ligninger for eventuelle vandrette tangenter og angiv værdimængden.

Mange tak påforhånd:)
michael_stim Ekspert
21. januar 2021 - 10:31 #1
"Jeg har ikke rigtig haft andre jeg kunne spørge, så jeg tænkte på at spørge herinde", har du spurgt din lärer? Det er det han/hun får sin lön for. Du lärer dig ikke noget af at vi laver det for dig.

OBS. Dette er ikke et spydigt svar, men svarer på den måde for at hjälpe dig.
Nabila_J Novice
21. januar 2021 - 10:43 #2
ja jeg har skrevet og spurgt min lærer men han har ikke svaret mig og jeg skrev igår. Jeg kræver heller ikke at der er nogen der skal give mig svaret, jeg spørger om der er nogen der kan hjælpe, og det er ikke ensbetydende med at jeg bare skal have svaret.
michael_stim Ekspert
21. januar 2021 - 11:23 #3
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huawei Sound X er hvad du får, når du giver en smart-højttaler det hvide snit
Smarthøjttaleren fra den kinesiske teknologi-kæmpe er desværre handikappet af storpolitik. Det er der ikke desto mindre kommet et godt slagtilbud ud af.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.