Beholle Praktikant
24. januar 2021 - 07:31 Der er 8 kommentarer

Omdanne en Outlook mailing liste til Excel

Jeg vil gerne omdanne en Outlook mailingliste, der ser således ud: fornavn efternavn <mailadresse>; fornavn efternavn <mailadresse> til et Excel regne ark, hvor fornavn og efternavn vises i kolonne A og mailadressen i kolonne B
ebea Ekspert
24. januar 2021 - 08:27 #1
Kan du ikke bare eksportere listen ud af Outlook?
Det kan du ved at vælge "Filer", "Indstillinger", "Avanceret", og så vælge "Eksporter", og vælge at eksportere som Excel fil, og så vælge dine kontakter i listen der nu vises!
Beholle Praktikant
24. januar 2021 - 09:18 #2
Kære ebea

Tak for dit forslag til en løsning. Jeg kan ikke umiddelbart få det til at fungere. Det er en  #distributionsliste i Outlook, som jeg kopierer fra til-feltet i en ny mail til selve mailen, hvor den så folder sig ud og jeg kan se navn og mailadresse på alle medlemmerne i distributionslisten. Men alle navne og emails står ud i en køre og jeg har brug for at få omdannet disse data til en liste i Excel med to kolonner. Denne Excel fil skal indlæses i et andet system som en csv-fil efterfølgende. Tænker, det kan fikses ved hjælp af noget kode, men jeg kan desværre ikke selv programmere.
ebea Ekspert
24. januar 2021 - 09:59 #3
#2 - Jeg var lidt i tvivl om, hvad du mente med dit åbnings spørgsmål, og er stadig ikke helt sikker på hvad du eksakt mener.

Men prøv i Outlook, at vælge "Kontakter" i din visning, i stedet for indbakke. Der vælger du så den mappe du har din opsatte kontakt liste i. Vælg så den fil som du vil eksportere, vælg "Fil", "Gem som", og i den nye boks, vælger du så det format du vil eksportere listen i, og placeringen.

Du kan så efterfølgende, hvis den er eksporteret som .txt fil, vælge at importere den til Excel som komma separeret fil, og lave opstillingen, der.
Jan K Ekspert
24. januar 2021 - 13:09 #4
Du skal formatere dine flettefelter i Word.,

Se her

http://www.kronsell.net/problemer_med_brevfletning.htm
Jan K Ekspert
24. januar 2021 - 13:45 #5
Sorry. Det var et svar til et et andet spørgsmål. Beklager!
jens48 Ekspert
24. januar 2021 - 22:15 #6
Prøv følgende:

1. eksporter listen fra Outlook til celle A1. Alle adresserne står nu i celle A1
2. Lav en Tekst til kolonne operation
3. vælg hele række 1 og transponer den til celle C3
4. i cellE A3 skrives:
=LEFT(C3;SEARCH("<";C3)-2)
eller på dansk:
=VENSTRE(C3;SØG("<";C3)-2)
5. I B# skrives:
=MID(C3;SEARCH("<";C3)+1;LEN(C3)-SEARCH("<";C3)-1)
eller på dansk:
=MIDT(C3;SØG("<";C3)+1;LÆNGDE(C3)-SØG("<";C3)-1)
jens48 Ekspert
24. januar 2021 - 22:19 #7
Det skulle selvfølgelig være B3 og ikke B#
Daffodil Professor
25. januar 2021 - 11:18 #8
Kopier din liste ind i word og erstat alle ";" med "^p" (linjeskift)
Kopier denne liste ind i excel og foretag din opdeling jf. #6
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Danmarks bedste CIO havde ét krav til ny topstilling: Derfor afviste han flere internationale topjobs - og sagde ja til Fiskars
Interview: Der har ikke manglet jobtilbud for vinderen af Årets CIO 2020, Peter Cabello Holmberg, der tidligere på året forlod Pandora efter hans stilling blev nedlagt. Han var dog ikke i tvivl om, at den finske produktionsgigant var den rigtige virksomhed for ham.
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.