Slå indtast brugernavn ved afmelding af spørgsmål (email) fra
Kan man ikke slå fra, at man skal indtaste sit brugernavn i forbindelse med afmelding af spørgsmål (email)?Altså når man følger linket i en email fra eksperten, fordi man ikke længere ønsker at modtage mails i forb. med dette spørgsmål.
Det er for bøvlet. Og det bruges jo ikke sikkerhedsmæssigt.
