Avatar billede mamo03 Nybegynder
08. januar 2010 - 16:32 Der er 3 kommentarer

Lås formel i Excel

Hej

Når man i Excel 07 laver følgende formel =B2*C2, og værdien i B2 flyttes til f.eks. B6 ændres til formlen til =B6*C2. Kan det lade sig gøre at "låse" formlen således at den bibeholdes =B2*C2.

Mit problem er at jeg i 'Ark2' har en kolonne der skal være magen til en kolonne i 'Ark1'. Men når der indsættes en ny række i 'Ark1' ændres formlerne i 'Ark2' sig til 'Ark2'!A3='Ark1'!A4, 'Ark2'!A4='Ark1'!A5, 'Ark2'!A5='Ark1'!A6 osv.

På Forhånd Tak
Avatar billede jeffebabz Nybegynder
08. januar 2010 - 16:38 #1
Du kan sætte dollar tegn ind

=$B$2+$C$2

Det gøres nemmest ved at trykke F4 når står ved B og C
08. januar 2010 - 16:49 #2
Med $-tegn vil formlerne også ændre sig ved indsættelse af en ny række på Ark1!

mamo03 prøv at forklare hvad du bruger det til. Måske kan vi finde en anden måde at hjælpe dig på.
Avatar billede Paw Winther Mester
03. december 2020 - 08:36 #3
Du kan låse det ved at bruge indirekte formlen.

INDIREKTE("B2")*INDIREKTE("C2")
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.