lollaenderen Nybegynder
12. januar 2010 - 20:04 Der er 1 løsning

Microsoft Teredo Tunneling-adaptor

Ingen adgang til internettet med kabel, og jeg regner med at problemet er i Microsoft Teredo Tunneling-adaptor.

Min opsætning er internetforbindelse fra A+/Arrownet gennem min antenneforening med et modem.
Trådløs router fra Netgear med 4 hub
2 år gammel pc HP Pavilion bærbar med Viste Home Premium, der har kørt uden problemer både trådløst og på kabel.
Ny pc købe medio december Medion Akoya stasionæ med Windows 7 Home Premium, kører fint trådløst, men kan ikke med kabel.
Jeg mener jeg lavede opsætningen med kabel, og opsatte den derefter til trådløst, men er ikke helt sikke på det, og det er først nu jeg har prøvet med kabel igen. Har også prøvet direkte i A+ modemmet og prøvet at afinstallere firewallen  ZoneAlarm, men det hjalp heller ikke.

I Enheder og printere er der en gul trekant ud for computerikonet.
Når jeg højreklikker og vælger Egenskaber og Hardwar er der en gul trekant ved Microsoft Teredo Tunneling-adaptor. I Oversigt over Enhedsfunktioner står der ved Enhedsstatus: Enheden kan ikke starte. (Kode 10). Har prøvet Egenskaber, og opdatere driver, men det mislykkedes, med en fejlmeddelelse, og i øvrigt er knappen for det meste gråtonet og kan ikke aktiveres.

Jeg opdagede problemet, da jeg prøvede at oprette et hjemmenetværk. Der kunne jeg se pcerne i Netværks- og delingscenter, men ikke tilgå pcerne. Jeg brugte vejledningen i Libris hæftet Windows 7 for alle, side 44 afsnit Windows 7 og Windows vista.

Har også prøvet at oprette en hjemmegruppe men det mislykkedes med fejlmeddelelse om at jeg skulle aktivere IPv6, og prøvede fejlfindingsværktøjet men det kunne ikke finde fejlen.

Har også prøvet http://www.eksperten.dk/spm/897574 uden at problemet blev løst.

I Netværk- og delingscenter strå der ved LAN-forbindelse, netværk ikke identificeret, Ingen internetadgang.

Har prøvet at Google, men mit engelsk er meget rustent, så pleas, ingen link til udenlandske sider.
lollaenderen Nybegynder
13. januar 2010 - 19:07 #1
Nu har jeg forbindelse til internettet med kabel.

En arbejds kollega havde en vejledning fra A+, hvor det var beskrevet, at jeg skulle gå ind i IPv4 forbindelse, og aktivere automatisk henting af IP adresse og DNS-serveradresse.


Jeg vender tilbage med et nyt spørgsmål, hvis det ikke lykkes at oprette et hjemmenetværk.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
OnePlus 7 Pro til test: Nu er selskabet i stand til at banke mobilverdenens giganter
Det kinesiske selskab OnePlus vil ind i det fine selskab af topproducenter med OnePlus 7 Pro. Missionen er lykkedes.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.