lollaenderen Nybegynder
12. januar 2010 - 20:04 Der er 1 løsning

Microsoft Teredo Tunneling-adaptor

Ingen adgang til internettet med kabel, og jeg regner med at problemet er i Microsoft Teredo Tunneling-adaptor.

Min opsætning er internetforbindelse fra A+/Arrownet gennem min antenneforening med et modem.
Trådløs router fra Netgear med 4 hub
2 år gammel pc HP Pavilion bærbar med Viste Home Premium, der har kørt uden problemer både trådløst og på kabel.
Ny pc købe medio december Medion Akoya stasionæ med Windows 7 Home Premium, kører fint trådløst, men kan ikke med kabel.
Jeg mener jeg lavede opsætningen med kabel, og opsatte den derefter til trådløst, men er ikke helt sikke på det, og det er først nu jeg har prøvet med kabel igen. Har også prøvet direkte i A+ modemmet og prøvet at afinstallere firewallen  ZoneAlarm, men det hjalp heller ikke.

I Enheder og printere er der en gul trekant ud for computerikonet.
Når jeg højreklikker og vælger Egenskaber og Hardwar er der en gul trekant ved Microsoft Teredo Tunneling-adaptor. I Oversigt over Enhedsfunktioner står der ved Enhedsstatus: Enheden kan ikke starte. (Kode 10). Har prøvet Egenskaber, og opdatere driver, men det mislykkedes, med en fejlmeddelelse, og i øvrigt er knappen for det meste gråtonet og kan ikke aktiveres.

Jeg opdagede problemet, da jeg prøvede at oprette et hjemmenetværk. Der kunne jeg se pcerne i Netværks- og delingscenter, men ikke tilgå pcerne. Jeg brugte vejledningen i Libris hæftet Windows 7 for alle, side 44 afsnit Windows 7 og Windows vista.

Har også prøvet at oprette en hjemmegruppe men det mislykkedes med fejlmeddelelse om at jeg skulle aktivere IPv6, og prøvede fejlfindingsværktøjet men det kunne ikke finde fejlen.

Har også prøvet http://www.eksperten.dk/spm/897574 uden at problemet blev løst.

I Netværk- og delingscenter strå der ved LAN-forbindelse, netværk ikke identificeret, Ingen internetadgang.

Har prøvet at Google, men mit engelsk er meget rustent, så pleas, ingen link til udenlandske sider.
lollaenderen Nybegynder
13. januar 2010 - 19:07 #1
Nu har jeg forbindelse til internettet med kabel.

En arbejds kollega havde en vejledning fra A+, hvor det var beskrevet, at jeg skulle gå ind i IPv4 forbindelse, og aktivere automatisk henting af IP adresse og DNS-serveradresse.


Jeg vender tilbage med et nyt spørgsmål, hvis det ikke lykkes at oprette et hjemmenetværk.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan fungerer Oracle og Microsofts storstilede cloud-samarbejde: Store muligheder for de danske kunder
Oracle Open World, San Francisco: Med et storstilet cloud-samarbejde binder Oracle og Microsoft sine datacentre sammen for at frigøre kunderne fra de traditionelle datacentre. Inden udgangen af 2020 skal Oracle have flere datacenter-regioner i verden end AWS.
CIO
Hov, der døde vist en enhjørning
Klumme: Hvorfor accepterer vi, at det er OK at kede sig, at det er OK at tiden bare går? Det siger sig selv, at det er nedbrydende for virksomhedens produktions-og handlekraft, at vi tillader os selv at gå i dvale flere gange dagligt.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Sådan undgår du kronisk forsinkede software releases
I dette white paper kigger vi nærmere på, hvad der ligger til grund for forsinkelser og bump på vejen, som ofte kan forsinke releasedatoen for software med flere måneder og i nogle tilfælde år. Vi giver dig proaktive og simple løsninger i denne guide, så du kan ændre på det. For det kan ofte have store konsekvenser og fatale følger for dig og din virksomhed, og i sidste ende gå ud over troværdigheden og omdømmet. Og den situation er der vel ingen der ønsker at stå i?