lollaenderen Nybegynder
12. januar 2010 - 20:04 Der er 1 løsning

Microsoft Teredo Tunneling-adaptor

Ingen adgang til internettet med kabel, og jeg regner med at problemet er i Microsoft Teredo Tunneling-adaptor.

Min opsætning er internetforbindelse fra A+/Arrownet gennem min antenneforening med et modem.
Trådløs router fra Netgear med 4 hub
2 år gammel pc HP Pavilion bærbar med Viste Home Premium, der har kørt uden problemer både trådløst og på kabel.
Ny pc købe medio december Medion Akoya stasionæ med Windows 7 Home Premium, kører fint trådløst, men kan ikke med kabel.
Jeg mener jeg lavede opsætningen med kabel, og opsatte den derefter til trådløst, men er ikke helt sikke på det, og det er først nu jeg har prøvet med kabel igen. Har også prøvet direkte i A+ modemmet og prøvet at afinstallere firewallen  ZoneAlarm, men det hjalp heller ikke.

I Enheder og printere er der en gul trekant ud for computerikonet.
Når jeg højreklikker og vælger Egenskaber og Hardwar er der en gul trekant ved Microsoft Teredo Tunneling-adaptor. I Oversigt over Enhedsfunktioner står der ved Enhedsstatus: Enheden kan ikke starte. (Kode 10). Har prøvet Egenskaber, og opdatere driver, men det mislykkedes, med en fejlmeddelelse, og i øvrigt er knappen for det meste gråtonet og kan ikke aktiveres.

Jeg opdagede problemet, da jeg prøvede at oprette et hjemmenetværk. Der kunne jeg se pcerne i Netværks- og delingscenter, men ikke tilgå pcerne. Jeg brugte vejledningen i Libris hæftet Windows 7 for alle, side 44 afsnit Windows 7 og Windows vista.

Har også prøvet at oprette en hjemmegruppe men det mislykkedes med fejlmeddelelse om at jeg skulle aktivere IPv6, og prøvede fejlfindingsværktøjet men det kunne ikke finde fejlen.

Har også prøvet http://www.eksperten.dk/spm/897574 uden at problemet blev løst.

I Netværk- og delingscenter strå der ved LAN-forbindelse, netværk ikke identificeret, Ingen internetadgang.

Har prøvet at Google, men mit engelsk er meget rustent, så pleas, ingen link til udenlandske sider.
lollaenderen Nybegynder
13. januar 2010 - 19:07 #1
Nu har jeg forbindelse til internettet med kabel.

En arbejds kollega havde en vejledning fra A+, hvor det var beskrevet, at jeg skulle gå ind i IPv4 forbindelse, og aktivere automatisk henting af IP adresse og DNS-serveradresse.


Jeg vender tilbage med et nyt spørgsmål, hvis det ikke lykkes at oprette et hjemmenetværk.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk milliardvirksomhed bliver i Danmark efter ændringer af ny overvågningslov: “Tvangselementet eksisterer stadigvæk, men det er fint nok i forhold til rigets sikkerhed”
Den danske milliardvirksomhed Tradeshift åndede lettet op i sidste uge, da man kunne konstatere, at regeringen havde indgået en politisk aftale om en ny lov for Center for Cybersikkerhed. For Tradeshift har tidligere truet med at forlade landet på grund af loven.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Her er alt hvad du skal være opmærksom på ved den Microsoft cloud-baserede suite
Microsoft Office 365 fortsætter med at blive bedre og bedre og Office 365's kommercielle indtjening alene er steget med 38% i Q4 i 2018. Dette er måske ikke så overraskende, med styrken og fleksibiliteten in mente, men mange organisationer er stadig uvidende om begrænsningerne af Office 365, specielt når det gælder backup. I dette whitepaper kigger vi nærmere på, hvorfor Litigation Hold er en rigtig dårlig idé at bruge som backup.