Artikel top billede

Ville du købe iPhone 6 hvis den kunne det her?

Konceptvideo af den kommende iPhone 6 giver telefonen funktioner, som ingen andre mobiler har i dag. Er det her den rigtige vej for Apple?

Det er ikke usædvanligt, at gæve designere sidder foran deres computerskærme og drømmer om nye iPhone-modeller.

Nogle vælger at bringe drømmene til live med konceptvideoer, der viser, hvordan Apples kommende telefoner kunne komme til at se ud.

Senest har virksomheden SET Solution smidt videoen "iPhone 6 The Dream" på YouTube, hvor den kommende mobil er udstyret med en række futuristiske funktioner.

Eksempelvis bruges der hologrammer, en stærk interaktiv skærm og en ny metode til at låse mobilskærmen op.

Netop hologram-ideen er ikke ny, og tidligere konceptvideoer har peget i samme retning. Her havde mobilen et holografisk skærmbillede, der blev projiceret ud i luften.

Den kommende iPhone 6 fra Apple ventes at blive lanceret enten i løbet af sommeren eller begyndelsen af efteråret.

Et godt bud er september, som er den måned, hvor Apple de seneste par år har offentliggjort nye modeller.

Men er konceptvideoen egentlig den rigtige vej at gå for Apple - eller det ganske enkelt alt for sci-fi-agtigt og ubrugeligt? Kommentarfeltet er åbent.

)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere