Artikel top billede

Ville du købe iPhone 6 hvis den kunne det her?

Konceptvideo af den kommende iPhone 6 giver telefonen funktioner, som ingen andre mobiler har i dag. Er det her den rigtige vej for Apple?

Det er ikke usædvanligt, at gæve designere sidder foran deres computerskærme og drømmer om nye iPhone-modeller.

Nogle vælger at bringe drømmene til live med konceptvideoer, der viser, hvordan Apples kommende telefoner kunne komme til at se ud.

Senest har virksomheden SET Solution smidt videoen "iPhone 6 The Dream" på YouTube, hvor den kommende mobil er udstyret med en række futuristiske funktioner.

Eksempelvis bruges der hologrammer, en stærk interaktiv skærm og en ny metode til at låse mobilskærmen op.

Netop hologram-ideen er ikke ny, og tidligere konceptvideoer har peget i samme retning. Her havde mobilen et holografisk skærmbillede, der blev projiceret ud i luften.

Den kommende iPhone 6 fra Apple ventes at blive lanceret enten i løbet af sommeren eller begyndelsen af efteråret.

Et godt bud er september, som er den måned, hvor Apple de seneste par år har offentliggjort nye modeller.

Men er konceptvideoen egentlig den rigtige vej at gå for Apple - eller det ganske enkelt alt for sci-fi-agtigt og ubrugeligt? Kommentarfeltet er åbent.

)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere