Artikel top billede

Hardcore fans får død tv-serie genoplivet som film

Når yndlingsserien stopper på tv, betyder det ikke, at det er slut for evigt. Takket været crowdfunding på nettet har hardcore fans fået et uventet gensyn - men nu som film.

Tv-serien Veronica Mars var egentlig død og borte, men nu vender hovedpersonerne tilbage i en spillefilm med udgangspunkt i det originale forlæg.

Det sker takket være crowdfunding, hvor fans af serien har valgt at støtte produktionen af den nye film.

Fra 2004 til 2007 blev serien om den kvindelige hovedperson Veronica vist på amerikansk tv, men via Kickstarter.com er der blevet samlet ind til en filmatisering, og det er gået over al forventning.

Der blev egentlig bedt om to millioner dollar til finansieringen, men i stedet blev der indsamlet fem millioner dollar, cirka 27 millioner kroner.

Pengene kom fra over 90.000 bidragsydere fra 21 forskellige lande, heriblandt Danmark.

Som det hører sig til crowdfunding, får man en belønning for sit bidrag. Jo mere man bidrager med, desto mere omfangsrig er belønningen.

De fleste vil blive belønnet med et eksemplar af filmen på dvd eller som digital download. Det specielle er, at det vil være muligt at downloade filmen, få dage efter at Veronica Mars har premiere i de amerikanske biografer den 14. marts.

Det er et år efter, at ideen om filmprojektet blev lagt på Kickstarter.com.

Foreløbige anmeldelser af filmen er overvejende positive og peger på, at Veronica Mars vil leve op til de forventninger, som fans af tv-serien har.

Selve tv-serien handler om Veronica, der lever i den fiktive by Neptune i Californien. Her går hun i løbet af serien på henholdsvis gymnasium og universitet, men tiden bliver ikke kun brugt på at studere.

I stedet fungerer hun som privatdetektiv og løser mysterier.

I filmen er handlingen spolet nogle år frem, hvor Veronica er blevet advokat. Der er dog gensyn med de gamle klassekammerater og nye mordgåder at knække.

Her er en trailer for filmen Veronica Mars:
)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere