Artikel top billede

Hardcore fans får død tv-serie genoplivet som film

Når yndlingsserien stopper på tv, betyder det ikke, at det er slut for evigt. Takket været crowdfunding på nettet har hardcore fans fået et uventet gensyn - men nu som film.

Tv-serien Veronica Mars var egentlig død og borte, men nu vender hovedpersonerne tilbage i en spillefilm med udgangspunkt i det originale forlæg.

Det sker takket være crowdfunding, hvor fans af serien har valgt at støtte produktionen af den nye film.

Fra 2004 til 2007 blev serien om den kvindelige hovedperson Veronica vist på amerikansk tv, men via Kickstarter.com er der blevet samlet ind til en filmatisering, og det er gået over al forventning.

Der blev egentlig bedt om to millioner dollar til finansieringen, men i stedet blev der indsamlet fem millioner dollar, cirka 27 millioner kroner.

Pengene kom fra over 90.000 bidragsydere fra 21 forskellige lande, heriblandt Danmark.

Som det hører sig til crowdfunding, får man en belønning for sit bidrag. Jo mere man bidrager med, desto mere omfangsrig er belønningen.

De fleste vil blive belønnet med et eksemplar af filmen på dvd eller som digital download. Det specielle er, at det vil være muligt at downloade filmen, få dage efter at Veronica Mars har premiere i de amerikanske biografer den 14. marts.

Det er et år efter, at ideen om filmprojektet blev lagt på Kickstarter.com.

Foreløbige anmeldelser af filmen er overvejende positive og peger på, at Veronica Mars vil leve op til de forventninger, som fans af tv-serien har.

Selve tv-serien handler om Veronica, der lever i den fiktive by Neptune i Californien. Her går hun i løbet af serien på henholdsvis gymnasium og universitet, men tiden bliver ikke kun brugt på at studere.

I stedet fungerer hun som privatdetektiv og løser mysterier.

I filmen er handlingen spolet nogle år frem, hvor Veronica er blevet advokat. Der er dog gensyn med de gamle klassekammerater og nye mordgåder at knække.

Her er en trailer for filmen Veronica Mars:
)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere