Artikel top billede

Hardcore fans får død tv-serie genoplivet som film

Når yndlingsserien stopper på tv, betyder det ikke, at det er slut for evigt. Takket været crowdfunding på nettet har hardcore fans fået et uventet gensyn - men nu som film.

Tv-serien Veronica Mars var egentlig død og borte, men nu vender hovedpersonerne tilbage i en spillefilm med udgangspunkt i det originale forlæg.

Det sker takket være crowdfunding, hvor fans af serien har valgt at støtte produktionen af den nye film.

Fra 2004 til 2007 blev serien om den kvindelige hovedperson Veronica vist på amerikansk tv, men via Kickstarter.com er der blevet samlet ind til en filmatisering, og det er gået over al forventning.

Der blev egentlig bedt om to millioner dollar til finansieringen, men i stedet blev der indsamlet fem millioner dollar, cirka 27 millioner kroner.

Pengene kom fra over 90.000 bidragsydere fra 21 forskellige lande, heriblandt Danmark.

Som det hører sig til crowdfunding, får man en belønning for sit bidrag. Jo mere man bidrager med, desto mere omfangsrig er belønningen.

De fleste vil blive belønnet med et eksemplar af filmen på dvd eller som digital download. Det specielle er, at det vil være muligt at downloade filmen, få dage efter at Veronica Mars har premiere i de amerikanske biografer den 14. marts.

Det er et år efter, at ideen om filmprojektet blev lagt på Kickstarter.com.

Foreløbige anmeldelser af filmen er overvejende positive og peger på, at Veronica Mars vil leve op til de forventninger, som fans af tv-serien har.

Selve tv-serien handler om Veronica, der lever i den fiktive by Neptune i Californien. Her går hun i løbet af serien på henholdsvis gymnasium og universitet, men tiden bliver ikke kun brugt på at studere.

I stedet fungerer hun som privatdetektiv og løser mysterier.

I filmen er handlingen spolet nogle år frem, hvor Veronica er blevet advokat. Der er dog gensyn med de gamle klassekammerater og nye mordgåder at knække.

Her er en trailer for filmen Veronica Mars:
)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.