Artikel top billede

Hardcore fans får død tv-serie genoplivet som film

Når yndlingsserien stopper på tv, betyder det ikke, at det er slut for evigt. Takket været crowdfunding på nettet har hardcore fans fået et uventet gensyn - men nu som film.

Tv-serien Veronica Mars var egentlig død og borte, men nu vender hovedpersonerne tilbage i en spillefilm med udgangspunkt i det originale forlæg.

Det sker takket være crowdfunding, hvor fans af serien har valgt at støtte produktionen af den nye film.

Fra 2004 til 2007 blev serien om den kvindelige hovedperson Veronica vist på amerikansk tv, men via Kickstarter.com er der blevet samlet ind til en filmatisering, og det er gået over al forventning.

Der blev egentlig bedt om to millioner dollar til finansieringen, men i stedet blev der indsamlet fem millioner dollar, cirka 27 millioner kroner.

Pengene kom fra over 90.000 bidragsydere fra 21 forskellige lande, heriblandt Danmark.

Som det hører sig til crowdfunding, får man en belønning for sit bidrag. Jo mere man bidrager med, desto mere omfangsrig er belønningen.

De fleste vil blive belønnet med et eksemplar af filmen på dvd eller som digital download. Det specielle er, at det vil være muligt at downloade filmen, få dage efter at Veronica Mars har premiere i de amerikanske biografer den 14. marts.

Det er et år efter, at ideen om filmprojektet blev lagt på Kickstarter.com.

Foreløbige anmeldelser af filmen er overvejende positive og peger på, at Veronica Mars vil leve op til de forventninger, som fans af tv-serien har.

Selve tv-serien handler om Veronica, der lever i den fiktive by Neptune i Californien. Her går hun i løbet af serien på henholdsvis gymnasium og universitet, men tiden bliver ikke kun brugt på at studere.

I stedet fungerer hun som privatdetektiv og løser mysterier.

I filmen er handlingen spolet nogle år frem, hvor Veronica er blevet advokat. Der er dog gensyn med de gamle klassekammerater og nye mordgåder at knække.

Her er en trailer for filmen Veronica Mars:
)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere