Artikel top billede

(Foto: /)

Eksperternes dom er klar: Denne mobil er verdens bedste

På Mobile World Congress i Barcelona er en smartphone kåret som verdens bedste telefon. Se den her - og se om du er enig.

I øjeblikket buldrer it-messen Mobile World Congress (MWC) af sted i Barcelona med massevis af produktlanceringer og pressemøder med blandt andre Facebook-stifteren Mark Zuckerberg.

Traditionen tro uddeler et panel af 175 brancheeksperter en Global Mobile Award til verdens bedste smartphone.

I år går prisen til HTC One.

Den var i konkurrence med Apple iPhone 5S, LG G2, Nokia Lumia 1020 og Samsung Galaxy Note 3.

HTC One har da også været anmeldernes kæledægge det seneste års tid, og her på Computerworld.dk løb den i sommeren 2013 med titlen som den bedste Android-mobil.

Mobilen udmærker sig ved sit aluminiumsdesign, flotte skærm og glimrende brugeroplevelse. Samtidig er det en af de telefoner, som er udstyret med fornuftige højttalere, der er placeret på fronten.

Computerworld.dk bragte den første anmeldelse af HTC One i april sidste år.

Afløser på vej

Det er faktisk ikke den første pris, som HTC One har vundet i Barcelona. For et år siden vandt mobilen en Global Mobile Award i kategorien ‘Best New Mobile Handset, Device or Tablet'.

HTC er i øvrigt på vej med en efterfølger til HTC One, og den bliver præsenteret i London den 25. marts.

De seneste års vindere på MWC af titlen som den bedste mobiltelefon er:

Samsung Galaxy SIII (2013)

Samsung Galaxy SII (2012)

Apple iPhone 4 (2011)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere