Stephanie Caruana

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

253 artikler på Computerworld

Stephanie Caruana

Lederportræt: Ulrik Moes, R5

Han tror på, at teambuilding og følelsesmæssigt engagement giver resultater for både kunder og firma. Mød den ambitiøse konsulentchef i R5, Ulrik Moes, der trives i et SAP-hus, som kaster med økser og fejer for egen dør.

22. juli 2005 kl. 14.00 | læs »

Lederportræt: Karina Buch, Oracle

Hun kan ikke klare korridorsnak og chefer, der snakker om værdibaseret ledelse uden at gøre noget ved det. Mød den slagkraftige Oracle-direktør, Karina Buch, der tror på, at man skal tage alle de chancer, som livet byder på.

15. juli 2005 kl. 11.16 | læs »

Daydream køber dansk mobil-firma

Det svenske spilforlag Daydream overtager danske Kidz Wireless, der har mobil-rettigheder til en række internationale varemærker. Selskabet har mobilretten til blandt andet alle Warner Brothers' mobilprodukter som Batman og Harry Potter.

8. juli 2005 kl. 12.42 | læs »

Indædt pc-kamp i Viborg spidser til

<B STYLE="color:#C8000A;font-size:12px"> Rettet:</b> Hård konkurrence, fejder og uldne metoder er dagens ret blandt it-forhandlerne i Viborg. Den jyske by har set halvbizarre optrin blandt de fire pc-leverandører, der kæmper indædt med hinanden. Nu udfordrer en af kombattanterne de andres salg af skræddersyede pc'er.

7. juli 2005 kl. 15.42 | læs »

Filmelsker-sitet Scope fylder 10 år

Det danske filmsite Scope kan se tilbage på 10 yderst omskiftelige år, hvor ejere og medarbejdere er kommet og gået, men glæden ved levende billeder er intakt. Scope overlever, fordi ejerne har opgivet at tjene kassen og har overgivet sig til et enkelt mantra: Al magt til brugerne.

4. juli 2005 kl. 13.15 | læs »

Styrelse vil undersøge museskader og køn

Mængden af anmeldelser af museskader får nu Arbejdsskadestyrelsen til at søsætte en stor undersøgelse, der skal klarlægge, hvad man egentligt ved om museskader og hvordan de opstår. Desuden vil styrelsen se på, om musebrugerens køn spiller en rolle.

1. juli 2005 kl. 14.40 | læs »

IT-Universitetet åbner for selvlærte

IT-folk uden papir på deres viden kan langt om længe læse på IT-Universitetet. Før man kan søge ind på diplomuddannelsen, skal man dog igennem en omfattende optagelsesprøve og et halvt års kursus, som man selv betaler for. Men behovet er så stort, at ITU ikke regner med at det holder folk tilbage.

1. juli 2005 kl. 12.48 | læs »

Frygt for børns pc-spil rammer ved siden af

Dansk hjerneforsker mener at børn bliver underudviklede, hvis de ikke supplerer computerspil med skak og andre gammelkendte brætspil. Spilforskere undrer sig såre over kritikken og over, at alle spil skæres over samme kam.

1. juli 2005 kl. 07.00 | læs »

SF: Vis dig som en mand, Sander!

Socialistisk Folkeparti raser over videnskabsminister Helge Sanders reaktion på hans egen tænketanks rapport om manglen på kvindelige forskere. Han vil gerne have vendt udviklingen, men vil ikke selv gøre noget for det.

30. juni 2005 kl. 17.10 | læs »

Kvindemangel fatal for dansk førertrøje

Tænketank under Videnskabsministeriet advarer regeringen: Danmark bliver ikke førende inden for innovation og viden, hvis ikke der kommer markant flere kvinder i dansk forskning så hurtigt som muligt. Rapporten får dog en blandet modtagelse.

29. juni 2005 kl. 17.14 | læs »