Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Dansk version af Microsoft Office er klar

Office 2010 er i butikkerne fra i morgen. Se priserne på den populære kontorpakke.

Verdens mest udbredte kontorpakke er klar i en dansk version.

Med Office 2010 forsøger Microsoft at øge integrationen mellem de enkelte programmer og nettet. Blandt andet er de forskellige Live-tjenester integreret i Office, så man kan gemme og dele dokumenter via SkyDrive.

Med Outlook Social Connector kan man finde informationer om personer, man får mails fra eller skal til møde med, fra eksempelvis Facebook og LinkedIn.

Microsoft lancerer desuden en gratis online-udgave af Office med de mest basale funktioner.

"Vi ved, at der bliver delt over 350 millioner Office-filer via Hotmail hver måned, og der findes over 500 millioner aktive Windows Live-brugere. Rigtig mange vil derfor få stor glæde af den nye integration af vores online løsninger med Office 2010," siger Nana Bule, divisionschef for Office-forretningen i Microsoft Danmark, der tilføjer, at Office-programmerne er installeret på over en milliard computere på verdensplan.

Office 2010 kommer i fire versioner:

Office til Hjemmet og Studiet 2010
Office til Hjemmet og Firmaet 2010
Office Professionel 2010
Office Professionel Academic 2010

Office til Hjemmet og Studiet koster kroner 1.099 og indeholder Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Office til Hjemmet og Firmaet rummer desuden mail, kalender og planlægningsværktøjet Outlook og koster 2.899, mens de to professionelle versioner desuden rummer databasen Acces og publiceringsprogrammet Publisher.

Prisen for de professionelle versioner er henholdsvis kroner 5.499 og 499 for studieversionen. Sidstnævnte kræver, at man er tilmeldt en videregående uddannelse, gymnasium eller erhvervsskole.

Læs mere om den nye Office 2010 her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere