Artikel top billede

Apple måske klar med hele to nye iPhones

Mens den vestlige verden venter i spænding på iPhone 5, mener analytiker, at Apple vil barsle med endnu en ny version af den populære smartphone.

Computerworld News Service: Apple er muligvis ved at planlægge afsløringen af to nye iPhones, mener analytiker Mark Moskowitz fra investeringsbanken JP Morgan.

Mark Moskowitz vurdering, som er beskrevet af Apple Insider, er baseret på research fra JP Morgan, som antyder, at Apple er ved at forberede en 'iPhone 4-plus' - muligvis den meget omtalte iPhone 4S - som vil blive målrettet det kinesiske marked, og en iPhone 5.

Den bliver dog ikke kun til det kinesiske marked, og JP Morgan forventer, at den nuværende iPhone 4 bliver Apples næste discount-produkt som erstatning for 3GS.

"Man kan sagtens forestille sig andre scenarier, især i midrange-segmentet. Under alle omstændigheder så vil vi mene, at alene omfanget af de kinesiske muligheder gør op for det negative ved at skulle skabe en service særligt designet til nogle få trådløse operatører i en enkelt region," forklarer han.

Men det kan samtidig betyde, at Kina kommer til at vente længe på iPhone 5.

Ifølge Mark Moskowitz vil iPhone 5 enten blive baseret på iPad 2's A5-processor eller på en A6 chip, og det vil blive matched med 1GB RAM for forbedret ydelse.

Den vil desuden indeholde både CDMA og GSM-chip, men den vil ikke understørre 4G LTE-netværk, og den vil være både tyndere og lettere.

"Andre forbedringer er øget batterilevetid grundet forbedringer i batteriteknologierne, printkort (PCB), touchscreen og LCD-strømforbruget," siger han.

Det er ikke første gang, at eksperter siger, at vi kan forvente to nye iPhones.

Chris Whitmore fra Deutche Bank kom med samme forudsigelse i juni - og det ville også kunne forklare, hvorfor en kinesisk leverandør i denne uge kunne fremvise billeder af påståede iPhone 4S-komponenter men sagde, at der ikke vil blive nogen iPhone 5.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere