Tele2 fører i mobil-priskrigen

Teleselskabet Tele2 står fast på at ville være landets billigste mobilselskab og dumper nu minutprisen til 68 øre. I modsætning til den nærmeste konkurrent skal der ikke betales oprettelsesgebyr. Nu skal fårene skilles fra bukkene, mener Tele2.

Priskrigen på mobiltelefoni fortsætter, denne gang med det svenske selskab Tele2 som udfordreren.

Kunderne, der bruger Tele2's særlige mobilprodukt, der tankes op via internettet, ringer nu for blot 68 øre i minuttet og sender SMS-beskeder for 19 øre per styk.

Minutprisen er dermed en bagatel på én øre billigere end nærmeste konkurrent, CBB Mobil, der ellers stædigt har fastholdt at ville være det billigste mobilprodukt på markedet.

Hos CBB Mobil forudsætter den lave pris imidlertid et engangsgebyr på 199 kroner, som man slipper for hos Tele2.

- Det er nu, fårene skal skilles fra bukkene i dansk telefoni. Nu vil vi vise, at Tele2 i høj grad kan være med, når det gælder mobiltelefoni. Og det skal ske med et ordentligt prisbrag, siger markedsdirektør Thomas Nistrup, Tele2.

Med det udsagn er der fortsat lagt op til et barskt efterår med flere prissænkninger.

CBB Mobils direktør, Teddy Søgaard Pedersen, har tidligere slået fast, at han ikke er bleg for at sende priserne ned omkring 50 øre per mobil-minut, og han hævder stadig at kunne tjene penge ved det prisleje.

Blandt de øvrige konkurrenter findes ikke mindst lavpris-pioneren Telmore, der endnu forlanger 85 øre per taleminut og 20 øre per SMS.

Prisen matches nøjagtigt af Sonofons nye internet-abonnement, Selvhenter, mens Debitels lavpris-produkt, Smarttalk, koster 89 øre per minut og 19 øre for SMS'er.

TDC Mobil fastholder en minutpris på en krone på sit Mixit-abonnement, hvor SMS'erne samtidig koster 20 øre.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere