Artikel top billede

Medicinalgigant flytter 90.000 ansatte til Google Apps

Det drejer sig om den hidtil næststørste udrulning på Googles samarbejdsplatform.

Computerworld News Service: Sundhedspleje- og medicinalvirksomheden Roche Group vil standardisere sit e-mail- og kalendersystem på Google Apps til omtrent 90.000 medarbejdere på verdensplan.

Roche har i løbet af de sidste to et halvt år brugt to forskellige platforme til e-mail og kalender, hvilket har været årsag til visse "interoperabilitets-problemer," der har været til skade for det interne samarbejde, forklarer Roches økonomidirektør og it-chef, Dr. Alan Hippe, i et blogindlæg på Googles officielle enterprise-blog.

Dette bliver den hidtil næststørste udrulning på Google Apps efter den også for nyligt offentliggjorte plan fra spanske Banco Bilbao Vizcaya om at udrulle Google Apps til sine 110.000 medarbejdere på verdensplan.

Roche forventer, at den cloud-baserede model ved Google Apps vil forbedre samarbejdet blandt medarbejderne samt reducere omkostningerne og kompleksiteten, der er forbundet med selv at vedligeholde software og hardware på selskabets fysiske lokaliteter.

"Det bliver muligt for medarbejderne at få adgang til deres e-mail og dokumenter fra enhver enhed, der kan gå på nettet, uden brug af særlige systemer til fjernadgang såsom VPN. Det vil gøre det lettere for medarbejderne at arbejde hjemmefra eller på farten og det vil reducere presset på vores it-support-team," skriver Hippe.

I dette blogindlæg bliver det ikke nævnt, hvilke platforme til e-mail og kalender Roche har brugt hidtil.

En talsmand fra Google oplyser via e-mail, at hverken Google eller Roche vil offentliggøre, hvilken platform Roche nu kasserer.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere