Stortest: Her er den bedste fladskærm!

Hvilken fladskærm skal du vælge, hvis du vil have den bedste model? Vi har i samarbejde med FlatpanelsDK testet 10 forskellige tv i klassen mellem 6.000 og 12.500 kroner. Se hvor du får mest for sparepengene.

Opdateret: Flere af fladskærmene i denne test er udgået på det danske marked. PC World har sammen med FlatpanelsDK lavet en ny stortest af 2012-modeller: "Stortest: Årets mest suveræne tv". Du kan købe testen her.

Efterhånden er det mere forvirrende at købe nyt tv end at tage en uddannelse som atomfysiker.

Producenterne slynger om sig med specifikationer, der er fuldkommen ugennemskuelige, og derfor er det som forbruger svært at vide, hvilke modeller der er værd at bruge penge på.

Vi har derfor i samarbejde med FlatpanelsDK gjort det hårde arbejde og gennemtestet 10 aktuelle fladskærme, som fås til mellem 6.000 og 12.500 kroner.

Fjernsynene spænder fra 40 tommer til 51 tommer, så der er noget til både den lille og store stue.

Fladskærmstesten er eksklusiv og udkommer udelukkende som betalings-PDF, og testen bliver dermed ikke lagt gratis online på pcworld.dk i fuld længde.

Prisen er 29 kroner for den 25 sider lange og grundige test, der også indeholder et afsnit om gode råd og tips, når du skal købe fladskærm.

Klik her for at købe og downloade PDF'en "Stortest: Her er den bedste fladskærm"

De 10 testede modeller er:
40" Samsung UE40D8005
50" Panasonic TX-P50VT30Y
40" Sharp 40LE831S
40" Sony 40HX723
51" Samsung PS51D7005
47" LG 47LW980W
42" Philips 42PFL7606T
42" LG 42LW550W
46" Sony 46EX723
50" LG 50PZ950W




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere