Stortest: Her er den bedste fladskærm!

Hvilken fladskærm skal du vælge, hvis du vil have den bedste model? Vi har i samarbejde med FlatpanelsDK testet 10 forskellige tv i klassen mellem 6.000 og 12.500 kroner. Se hvor du får mest for sparepengene.

Opdateret: Flere af fladskærmene i denne test er udgået på det danske marked. PC World har sammen med FlatpanelsDK lavet en ny stortest af 2012-modeller: "Stortest: Årets mest suveræne tv". Du kan købe testen her.

Efterhånden er det mere forvirrende at købe nyt tv end at tage en uddannelse som atomfysiker.

Producenterne slynger om sig med specifikationer, der er fuldkommen ugennemskuelige, og derfor er det som forbruger svært at vide, hvilke modeller der er værd at bruge penge på.

Vi har derfor i samarbejde med FlatpanelsDK gjort det hårde arbejde og gennemtestet 10 aktuelle fladskærme, som fås til mellem 6.000 og 12.500 kroner.

Fjernsynene spænder fra 40 tommer til 51 tommer, så der er noget til både den lille og store stue.

Fladskærmstesten er eksklusiv og udkommer udelukkende som betalings-PDF, og testen bliver dermed ikke lagt gratis online på pcworld.dk i fuld længde.

Prisen er 29 kroner for den 25 sider lange og grundige test, der også indeholder et afsnit om gode råd og tips, når du skal købe fladskærm.

Klik her for at købe og downloade PDF'en "Stortest: Her er den bedste fladskærm"

De 10 testede modeller er:
40" Samsung UE40D8005
50" Panasonic TX-P50VT30Y
40" Sharp 40LE831S
40" Sony 40HX723
51" Samsung PS51D7005
47" LG 47LW980W
42" Philips 42PFL7606T
42" LG 42LW550W
46" Sony 46EX723
50" LG 50PZ950W
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere