Artikel top billede

CSC: Vi kan udnytte indiske it-ansatte langt bedre

Global it-virksomhed udnytter slet ikke sine 23.000 indiske medarbejdere godt nok, forklarer ny topchef.

Læs også:
Sådan skal CSC Danmark komme på sporet igen
CSC-topchef:Derfor er det gået så galt for CSC

CSC´s nye globale topchef taler ud om de problemer it-giganten er havnet midt i.

Samtidig gør han det klart, at en stribe nye tiltag skal ændre organisationen. Fakisk skal en række områder effektiviseres, herunder organisationens indiske islæt.

"Se, den beskidte lille hemmelighed her er, at vi har 23.000 ansatte i Indien, fantastisk dygtige mennesker," siger Mike Lawrie.

"Men vi har stort set de samme funktioner, som de laver, rundt om i verden i vores lokale afdelinger. Så vi har uforvarende bygget et spejl af organisationen i Indien," lyder rationalet fra Mike Lewrie.

Noget skal skæres væk

Derfor arbejder selskabet på at identificere hvilke områder, der ikke er direkte kundeorienterede.

"Og det gør ikke den mindste forskel om vi udfører det arbejde i Chennai eller Bangalore, eller om vi udfører det et hvilket som helst andet sted med betydelige omkostningsbesparelser".

"Så når man lægger det hele sammen, føler vi os rimelig konfortable på, at vi kan reducere omkostningerne i den størrelsesorden vi taler om, uden at påvirke kundens værdi," siger topchefen.

CSC vil med en omfattende restrukturering i løbet af de næste tre til fem år hæve værdien af investorernes aktier fra et par kroner per styk til mere end 30 kroner.

Læs også:
Sådan skal CSC Danmark komme på sporet igen.

CSC-topchef:Derfor er det gået så galt for CSC.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere