10 tips du ikke skal snyde dig selv for

Lær at søge bedre på Google, kør Android-apps i Windows og få fuld kontrol over din mus. Her er 10 tips, som gør dit digitale liv nemmere og sjovere.

1. Sådan kopierer du kun teksten

Irriterer du dig over, at formateringen følger med, når du kopierer tekst fra eksempelvis en webside og indsætter den i et program som Word eller Outlook? Så skal du lære den her finte.
Læs mere her

2. Download et stærkt og gratis partitionsværktøj

Windows' indbyggede partitionsværktøj går kun an til de mest basale opgaver. Så hvad gør du, hvis du skal organisere dine partitioner og eksempelvis vil ændre størrelsen på en eksisterende partition? Så skal du bruge det gratis program MiniTool Partition Wizard Home Edition.
Læs mere her

3. Rens Outlook for bilag som sluger plads

Hvis du gemmer alle din mails, har du sandsynligvis en lind strøm af bilag, der optager unødig plads på din mailserver. Vi viser dig, hvordan du renser Outlook for pladskrævende bilag, så du får en smidigere mailklient.
Læs mere her

4. Her er Windows' hemmelige lydindstilling

Muligheden for at justere volumen for hvert individuelt program er en lækker detalje i Windows Vista og Windows 7, men de færreste kender den geniale funktion. Den er dog nem at finde.
Læs mere her

5. Sådan kører du Android-apps på Windows

Savner du muligheden for at køre dine Android-apps på Windows? Det er faktisk muligt - og både smart, nemt og flot.
Læs mere her

6. Dette trick giver dig fuld kontrol over din mus

X-Mouse Button Control giver dig mulighed for at tilpasse, hvad der skal ske, når du klikker med musen. Vil du automatisk foretage dobbeltklik, når du klikker på scroll-hjulet? Alle muligheder er åbne med dette gratis program.
Læs mere her

7. Gratis program gør dig til en bedre fotograf

Har du styr på, hvordan lys påvirker dine fotos? Med et gratis program på nettet kan du eksperimentere og blive klogere på at tage flotte portrætter.
Læs mere her

8. Brug "hemmelige" koder til at søge på Google

Søgefeltet på Google er en langt mere avanceret legeplads, end man umiddelbart skulle tro. Vi viser vej til en række finter, så du kan søge hurtigere, mere præcist og få bonus-viden.
Læs mere her

9. Sådan klipper du nemt et simkort til micro-sim

Apple satte trenden i gang med telefoner med micro-simkort, og nu ser det ud til, at mange Android-mobiler og tablet-pc'er følger efter. Lær hvordan du tryller dit simkort om til micro-sim - og tilbage igen.
Læs mere her

10. Sådan installerer du Windows uden optisk drev

Stadigt flere kompakte bærbare må undvære optisk drev. Vi har fundet en ligetil løsning på, hvordan du alligevel installerer dit styresystem.
Læs mere her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere