10 tips du ikke skal snyde dig selv for

Lær at søge bedre på Google, kør Android-apps i Windows og få fuld kontrol over din mus. Her er 10 tips, som gør dit digitale liv nemmere og sjovere.

1. Sådan kopierer du kun teksten

Irriterer du dig over, at formateringen følger med, når du kopierer tekst fra eksempelvis en webside og indsætter den i et program som Word eller Outlook? Så skal du lære den her finte.
Læs mere her

2. Download et stærkt og gratis partitionsværktøj

Windows' indbyggede partitionsværktøj går kun an til de mest basale opgaver. Så hvad gør du, hvis du skal organisere dine partitioner og eksempelvis vil ændre størrelsen på en eksisterende partition? Så skal du bruge det gratis program MiniTool Partition Wizard Home Edition.
Læs mere her

3. Rens Outlook for bilag som sluger plads

Hvis du gemmer alle din mails, har du sandsynligvis en lind strøm af bilag, der optager unødig plads på din mailserver. Vi viser dig, hvordan du renser Outlook for pladskrævende bilag, så du får en smidigere mailklient.
Læs mere her

4. Her er Windows' hemmelige lydindstilling

Muligheden for at justere volumen for hvert individuelt program er en lækker detalje i Windows Vista og Windows 7, men de færreste kender den geniale funktion. Den er dog nem at finde.
Læs mere her

5. Sådan kører du Android-apps på Windows

Savner du muligheden for at køre dine Android-apps på Windows? Det er faktisk muligt - og både smart, nemt og flot.
Læs mere her

6. Dette trick giver dig fuld kontrol over din mus

X-Mouse Button Control giver dig mulighed for at tilpasse, hvad der skal ske, når du klikker med musen. Vil du automatisk foretage dobbeltklik, når du klikker på scroll-hjulet? Alle muligheder er åbne med dette gratis program.
Læs mere her

7. Gratis program gør dig til en bedre fotograf

Har du styr på, hvordan lys påvirker dine fotos? Med et gratis program på nettet kan du eksperimentere og blive klogere på at tage flotte portrætter.
Læs mere her

8. Brug "hemmelige" koder til at søge på Google

Søgefeltet på Google er en langt mere avanceret legeplads, end man umiddelbart skulle tro. Vi viser vej til en række finter, så du kan søge hurtigere, mere præcist og få bonus-viden.
Læs mere her

9. Sådan klipper du nemt et simkort til micro-sim

Apple satte trenden i gang med telefoner med micro-simkort, og nu ser det ud til, at mange Android-mobiler og tablet-pc'er følger efter. Lær hvordan du tryller dit simkort om til micro-sim - og tilbage igen.
Læs mere her

10. Sådan installerer du Windows uden optisk drev

Stadigt flere kompakte bærbare må undvære optisk drev. Vi har fundet en ligetil løsning på, hvordan du alligevel installerer dit styresystem.
Læs mere her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere